Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: BéKáčko - absolútny prechod Bielych Karpát

Diskusná téma K článku: BéKáčko - absolútny prechod Bielych Karpát

Hrebeňovky sú na Slovensku obľúbenou turistickou disciplínou. Katalóg najobľúbenejších ponúka Malé Karpaty, Vtáčnik či Považský Inovec, pokračuje masovkami Malá a Veľká Fatra až po lahôdky pre fajnšmekrov v podaní Nízkych a Západných Tatier. Určite ich je viac, no nie je cieľom článku ich všetky menovať. Nás zaujali tentoraz naše Biele Karpaty.

Kleine

Otázka - dala by sa tá trasa absolvovať aj na bajku ?

Ade.e

Paradna tura. Take dlhsie ocenujem. Biele Karpaty sa mi velmi pacia. V imaginarnom rebricku, su v top 3 zo Zapadu.
Na konkretnom useku som bol 3x a opat najviac zo Zapadu. Prvykrat som siel usek cez hrady k Vrsatcu, druhykrat na Lopenik, tam ma akurat sklamala na ceskej strane ta zlta do Hrozenkova, zle znacenie, bordel(nepopratane konare, znicene zvaznice a to bolo sucho) A tretia tura k Vrsatcu z druhej strany.
UZ teraz mam naplanovanu 4.turu a aj po nej sa tam chcem niekedy vratit napr. k takemu Krasinu, ci po ceskej strane.

Knor

Fajn vandrovka. V Bielych Karpatoch som uz davno nebol, ani ma to do nich nelakalo. No ked som pozeral Vasu trasu na mape, vsimol som si tam kopec novo vyznacenych atrakcii. Volakedy neviedla znacka (odbocka) ani len na Chmelovu. Skoda, lebo tou zltou popod kopec som siel.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma