Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Korčuľovanie na Dunaji

Vladimir50

No myslím, že je už po korčuľovačke na Dunaji.
Bol to fakt nevšedný zážitok korčuľovať na takom krásnom ľade a po takej rozľahlej zamrznutej ploche.
Ešte info o hlbke vody. V týchto miestach, odkiaľ je záber je hĺbka vody cca 50 až 100 cm, cez ľad bolo pekne vidieť na dno. Táto pravá časť zdrže, kúsok za známym bufetom Obrátka je plytká. A je sem aj dobrý prístup. Autom sa od bufetu Obrátka, z hrádze, dá prísť až na veľké parkovisko na poldri až celkom k vode.

Yetee

Nemá chybu :) Ktovie, kedy sa taká príležitosť znovu zopakuje.

Rc1

tak ja by som si asi netrufol. cele detstvo som korculoval na rieke ale zato som par krat pod lad aj spadol. ale to bola rieka tak pol az jeden meter hlboka. tutaj keby clovek zahucal tak neviem neviem :-)

Vladimir50

Zdenči,

naposledy snežilo v Bratislave 14.1. a vtedy ešte takto ďaleko od brehu ľad ešte nebol - len niekoľko desiatok metrov od brehu a nasnežilo naň a museli sme si aj my odhrňať sneh.
Po pár dňoch som si všimol, že smerom dovnútra zdrže pribúda kvalitný ľad a postupne sme sa naň odvážili a zhruba od soboty minulého víkendu (fotka je z nedele) sme sa odvážili ísť ďalej na vodnú plochu. Dá sa na nej korčuľovať stále, aj ľad je stále pekne hladký len počasie sa po... a v posledných dňoch je nad ľadom taká "sopľavá" hmla.

Zdenči

Aký krásny čistý...my si v Modre musíme najskôr odhrabať a už je dosť popraskaný

Vladvlad

Páči sa mi táto fotka, konečne niečo iné, netradičné a inšpirujúce v galérii ako len samé kopce a výhľady :)

Vladimir50

Adina, chodím sa tam korčuľovať viac menej pravidlene už asi dva týždne a ten ľad je stále kvalitný a pribúda ho takže je už hrubý možno aj 15 - 20 cm.

Adina

Boli sme pozrieť. Netrúfla by som si :-).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Jaro Flídr k fotke: Vstavačovec Vstavačovec bazový, náš najskoršie kvitnúci. Vyskytuje sa v dvoch formách, žlto a červeno kvetej, Tieto sa medzi sebou krížia a vzniká tak množstvo rôznofarebný …

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky