Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tiesňavy – Boboty – Vrchpodžiar – Štefanová

Diskusná téma K článku: Tiesňavy – Boboty – Vrchpodžiar – Štefanová

V našom zozname výhľadových vrchov menej náročnej úrovne vhodnej aj pre deti sa dosť vysoko nachádza malofatranský vrch Boboty. Túra je to ale prikrátka dokonca aj pre nás, tak sme nevedeli, čo s tým. Až raz sme sa jedného júnového dňa vyskytli v Terchovej v pozdnejšom popoludní. Príliš neskoro na čo i len poldňovú túru, a tak Boboty prišli práve vhod. Obloha je bez obláčika, sú štyri hodiny poobede, parkujeme v Tiesňavách a vyrážame.

Knor

Siel som to so Slovincom potom, ako sme si pozreli kalvariu nad Terchovou a presli cez Vrata (2009). On sa potom vratil do hotela Diery, ja som pokracoval na Medzirozsutce, obehol som Velky rozsutec po modrej (celkom pekna trasa) a cez Stefanovu a Diery spat. Samotne Boboty su male, daju sa vsak pospajat s takym mnozstvom tras, ze z toho lahko spravite celodenny vylet.

Daulagiri

Parádne fotky naozaj. Ako už Dzakomoo spomenul šli sme to ako hiking tím, lenže vtedy bolo trochu naprd počáško. Plánujem sa sem niekedy vrátiť a vychutnať si to dokonalejšie.

Dzakomoo

no veru pekný článok. a aj som si spomenul na príjemný prechod Bobotami s časťou tímu hiking.sk v novembri 2014 :)

Budik

Mas pravdu, je to idealna tura s 10 - 12 rocnymi detmi. Boli sme takto boli asi pre 8 rokmi, ale isli sme to opacnym smerom. Po ture sli zeny s detmi do Terchovej a chlapi pre auta do Stefanovej.

PaliT

Každá fotka by sa dala predávať ako pohľadnica v kiosku vo Vrátnej :)

Bazin

Nadherne foto, citit predvecerne svetlo. My sme tadial isli pred vianocami v hmle, tak ma aspon tieto zabery potesili.Odporucam tiez ako ozaj nenarocnu kratku turicku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma