Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Červené vrchy a Giewont v zime

Diskusná téma K článku: Červené vrchy a Giewont v zime

Už dlhšiu dobu som plánoval hrebeňovú túru v zimnom období v Tatrách. Vzhľadom na zimnú uzáveru väčšiny tatranských chodníkov na našej strane Tatier, rozhodol som sa vycestovať na víkend do Zakopaného a skúsiť naplniť svoj úmysel tam. Po krátkom zvažovaní argumentov pre a proti som ako najlogickejší variant vybral túru so začiatkom na Kasprovom vrchu, ďalej cez Goričkovú, Kondratovu kopu až na Giewont. Podmienky a lavínová situácia boli ideálne, počasie nevynímajúc. Takže nebolo nad čím dlhšie premýšľať.

Sona

Parada. Zaradujem do programu na 2017.

Maťo056

Perfektne napísaný článok. Oceňujem hlavne veľa užitčných a doplňujúcich informácií. zaraďuješ sa k jedným z top autorov na hikingu (úrovňou písania). A vďaka za tip na výlet. PL je pre mňa krajinou neprebádanou a isto stojí na návštevu.

Bazin

Super tura a clanocek a aj foto. Som si pospominal ako sme my boli na Giewonte, tiez bez ludi. Len hacik bol v tom, ze posnezovalo, vychodene skaly pod vrcholom sa fest smykali a dole mrholilo, tak nikoho nikde, bol to koniec oktobra.

Knor

Velmi pekna tura. Hranicny hreben som siel z nasej strany veelmi davno ako student s priatelkou, ale na Giewont sa este len chystam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma