Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lúčky – Veľký a Predný Choč – Likavka

Diskusná téma K článku: Lúčky – Veľký a Predný Choč – Likavka

Pobyt v prírode je pre mňa najväčším balzamom na všetko. Preto keď relaxujem v kúpeľoch, tak mi nedá, aby som nesnoril v okolí a netúlal sa po chodníkoch. Je máj a trávim čas v kúpeľoch Lúčky, nie je to prvýkrát čo som v nich, ale napriek tomu som ešte nebol na Vekom Choči. Hovorí sa, že do tretice všetko dobré, a tak sa to konečne podarilo a splnil som si ďalšie vysnívané miesto z turistického atlasu našej krásnej prírody.

Daulagiri

Ja som sa na Choč vybral prvýkrát v roku 2006. Šiel som z Ružomberka po červenej a odbočku na hrad Likava som prehliadol, lebo bola riadne hustá hmla a horšie značenie. Výhľady si pamätám že boli z vrcholu vtedy také slabšie, podobné ako si mal ty Marián.
Na Choč som sa vrátil po 10-tich rokoch minulý rok a šiel som z Jasenovej. Na vrchole som počkal na západ slnka a prespal som v tom hoteli a na druhý deň som zostúpil do Lúčok. Počasie mi prialo, je tam krásne prostredie, bola to vydarená túra. Takto som si na svoje zážitky zaspomínal :-)

Knor

Typicky kupelny host :-) . Som si myslel, ze sa v tych kupeloch liecia iba zenske choroby (zname su poviedky o miestnom bacovi), no teraz pozeram Wikipediu a liecia tam v podstate vsetko.
Na Choci som bol nedavno, no pekne mam spomienky aj na hrad Likavu. Volakedy bol volne pristupny. Teraz zvonka vypada lepsie, je vsak zatvoreny :-( .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov