Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Krakova hoľa z Jánskej doliny

Diskusná téma K článku: Krakova hoľa z Jánskej doliny

Minulý rok bolo koncom júla pekné letné počasie. Po túre cez Slemä a Ohnište som sa vybral opäť na okruh so začiatkom pri Stanišovskej jaskyni v Jánskej doline, avšak tento raz cez Krakovu hoľu a popod Poludnicu. Nešiel som sólo, pridali sa Maťo a Mišo. Tak sa stalo, že štart nebol práve skorý. O to svižnejšie sme však túru prešli.

Daulagiri

Pekná túrka v trošku neokukaných končinách. Mám túto oblasť napriek všetkému stále rád. Mali ste super počasie ako vidno s fotiek, len škoda že sú bez popisu Lubo.
Prvýkrát som bol na Krakovke pred 9-timi rokmi, práve od horárne pred Bystrou. To aj sedlo Javorie bola iba čistinka v hustom lese. Kdeže tie rozprávkové časy sú... Dnes tam tvrdo vládnu lesníci zo svojimi výhovorkami atď. a je to aj vidieť.
Tie končiny od poľany Kosienky na Poludnicu ešte nepoznám, ale verím že raz aj tam zavítam.

Martin knor

Uf. Ist tu trasu takto a vynechat Poludnicu by malo byt trestne. (Navrhol by som sadzbu 2 dni zavrety v kancli.) Aspon partaci pokracovali cez Poludnicu?

Vlani som toto siel naopak (aj s Poludnicou), no hore boli hmly a mrholilo. Tu hustu kosodrevinu som si uzil.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma