Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Staré a raritné smerovky

Radim25

Gagigo: mne by stačilo na rozdiel od Petra 61 niečo do roku 1989 vrátane...:))

Gagigo

K tejto téme je nutné napísať, že: tieto niektoré moje foto zábery majú už viacročnú históriu, takže aby sa niekto / nikto neurazil, že chcem vyvolať kritiku na niečo, čo už vo viacerých prípadoch nemusí platiť. Určite niektoré tabuľky boli medzičasom vymenené. Napr.

Samkoh

Ja sa chcem spýtať, čo je to za smerovnik cca.na polceste zo sedla javorina na skalnatu na kraji lesa vľavo v spomínanom smere na mieste, kde chodník vedie po okraji rubaniska? Smerovky sú tam už poriadne staré, názov tam už myslím ani nie je, nikde v okolí ho žiadny smerovnik nespomína... Ďakujem.

Ankap

Smerovník na priloženej fotke už medzičasom odstránili. Fotka vznikla cca pred 2 rokmi, na smerovníku bolo miesto označené ako Pri obrázku (cca 1 km pod rázc. Žilová pod Pezinskou Babou na modrej). Sám vojak v poli, asi 5m od cesty, na mapách sa nenachádzal. Očividne zabudnutá tabuľa :)

Marián Porkert

Máte pravdu, smerovník je už rok preč, aj modrá trasa je posunutá kúsok vyššie na novú cestu. Nový smerovník je nižšie pri Kalvárii. Pred víchricou tu bol pekný les a cestička cezeň. Teraz je to už nový svet a zmizol aj nemý svedok...

PaliT

Dnes už neexistujúca tabuľka v Kamennej bráne z roku 1979. Foto z 15. februára 2015. Rarita je aj to, že tadiaľ neviedla nijaká značka.

Majoksa

Nie je to síce turistická značka, ale naďabil som na ňu na turistike pri prechode cez Homôlku v Strážovských vrchoch.

FazuliakPD

Pridávam tiež dve raritky, prvá je z 2015 roku, Fačkov - Kľak a druhá je z 2013 roku, v blízkosti Vrbického plesa v Jasnej, neviem či je nápis ešte aktuálny.

Gagigo

Tabuľky sa postupne predsa kde - tu vymieňajú /foto/. Keby ešte tak tie najhoršie aj v Nízkych Tatrách...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum