Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hic sunt lupi V.

Diskusná téma K fotke: Hic sunt lupi V.

Ještě jednou, ze stejného místa jako předchozí fotka, jen o deset hodin později, tj. při východu slunce. A opět se stínem vrcholu samotného Dvoriska. Neskutečně krásné ráno v lůně přírody, nenarušované jakýmikoliv zvuky civilizace.

Myš

Ahoj, prezraď prosím aký stan používaš?

Myš

Dík za odpoveď. V podobnej hmotnosti už stan mám. Myslel som, že to bude niečo ľahšie, keďže si v jednom komentári k fotke spomenul, že chodíš sám. Obzerám sa totiž po niečom ľahšom, cca 2-2.5 kg max, veľkosťou pre dve osoby.
Inak parádna lokalita. Bol som tam dvakrát, ale mali sme smolu, že sme tam vždy stretli poľovníkov(zrejme tam majú obľúbené miesto).

Caroig

@Myš: tahle řada stanů je založená hlavně na odolnosti vůči povětrnostním vlivům. Zvláště větru. Ale kolikrát jsem spal i ve sněhu. A mě osobně ohromě vyhovuje ta konstrukce, v případě nouze se s dá postavit za minutu, oba stany najednou, a hned po vytáhnutí z obalu se dá dovnitř hodit batoh a stavět stan nad ním. Dneska mají více modelů, v různých velikostech, i nějaké odlehčené (vaude.com/…/search?sSearch=ma…). Ale na tu tvoji váhu se asi nedostanou. Přeci jen, odolnost je u těchto stanů tou nejdůležitější vlastností. A i pro mě.

Possum

Polovnici sem vskutku chodia radi. O kopec dalej - na Rumbaroch - je podobna lucka a len sa to tam hemzi posedmi. A pod nou polovnicka chata.

Na tej lucke na Rumbaroch je aj stara koliba - pyta si len ucpat spary medzi brvnami, upratat bordel a nasadit dvere. Len neviem, ako by na to polovnici reagovali.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok