Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Vlkolínca k útulni Limba pod Rakytovom

Diskusná téma K článku: Z Vlkolínca k útulni Limba pod Rakytovom

Znovu som na začiatku cieľa. To som si spomenul na známy citát všetkých turistov: „Cesta je cieľ.“ Pekný to citát – niečo v tomto zmysle je vyryté na obelisku vrchu Roštún-Vápenna. A to platí pre všetkých nás, ktorých vždy po určitom čase začnú svrbieť nohy, páliť chodidlá v očakávaní obutia vyšúchaných turistických bagančí alebo vibrám, čakajúcich na poličke pre turistické potreby.

Zdenči

Vonku leje ako z krhly, tak mam aspon cas na citanie clankov na Hikingu. Vyborne nspisane a este krajsie fotky- tvoje aj Alesove. Vdaka

Peter61
vlado, -)
to ňeňi gramatológia, ale úcta k histórii.
Podrážku začali vyrábať kvôli tomu, že sa stalo pár smrťákov po pošmyknutí.
Vladimir Popluhar

Ahoj Martin - velmi pekne dakujem. Olík mi už hapruje a vynecháva, tak neviem čo s ním bude. Inak to bývaš v tej novej časti? :-)

Martin.cibula

Vladko fajnovo si to napísal, absolvoval som hrebeňovku VT pred dvomi mesiacmi - Ružomberok-Turecká, tak si ma do tohoto úžasného pohoria týmto článkom vrátil :-) Ten Olympus ti fotí úžasne, tiež som fanušik tejto značky. Zdraví ťa sused od Bielej vody - neviem prečo som na to neprišiel skôr... :-) (cca 300 metrov po prúde)

Vladimir Popluhar

Peter - uvedomil som si to trošku neskoro, rýchlo som písal - vdaka za upozornenie a ospravedlnujem sa všetkým gramatológom :-)
Kleine - ja zatial fotím Olympusom E-30 - kamarát, ktorý je v linku a fotil aj mna má Nikon 600-ku
a dakujem.

Vladimir Popluhar

V 83-tom som si kúpil vybramy za 350 Kčs - drahšie som veru nevidel - ale slúžili mi 20 rokov - to bola iná prácička. Nosil som ich aj do záhrady a v zime skoro stále.
A dakujem Pafi

Pafi

Paráda, v podstate rovnakých podmienkach sme išli r 83 z RK a spali na úbočí Rakytova, Limba bola vtedy iba poľovnícka záležitosť čiže zatvorená. Mal som úplne nové Popradky za 870 Kčs a do týždňa som bol bez nechta :o)
Super článok, parádne fotky! Díkes!

Vladimir Popluhar

Pali Paulovič - vdaka za prečítanie.
PaliT - ktovie možno to bufetácke tempo niekedy dáme do spoločného putovania - človek nikdy nevie :-) - ja mám radšej snežnicovanie s paličkami :-) - každý sme iný. A dakujem.

PaliT

Také fajné čítanie toto; inak bufeťácke tempo vyhovuje aj mne, Vlado by bol hádam dobrý parťák na moje (naše) výšľapy.

Martin - k snežniciam nie sú nutné paličky, vačšinou snežnicujem bez nich.

Paulovič pali76ZM

...tak od srdca napísané , super článok a pekné fotky k tomu.
Fakt dobré čítanie !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov