Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zlatý stôl a Kobyliar zo Starej Vody

Diskusná téma K článku: Zlatý stôl a Kobyliar zo Starej Vody

Zlatý stôl, ako najvyšší vrch Volovských vrchov, sa nachádza v užšom zozname povinných cieľov našich rodinných turistických výletov. Avšak po troche pátrania po užitočných informáciach prehodnocujem pôvodné plány. Správy o zdevastovanej prírode, strmých, ťažko priechodných rúbaniskách či stratených značkách stačia na to, aby som tam rodinu neťahal a vyberám sa tam iba sám. Úprimne, keby nešlo o najvyššiu horu pohoria, asi by som tam nešiel vôbec, na tak málo naozaj lákavých článkov človek natrafí pri webovom prieskume. Až sa mi to zdalo voči Zlatému stolu nefér.

Daulagiri

Vychytal si luxusné počasie a aj snehové podmienky. A ten výhľad - jedna báseň. Túto lokalitu mám v hľadáčiku už hádam 8 rokov a stále mi uniká, škoda že lesov tam tak ubudlo. Snáď sa mi v blízkej dobe už podarí sem vyliezť. Vďaka za sprostredkovanie.

Nostromo

RE
Obyčajný Panasonic HC-VX870, najmenšia, najľahšia (a najlacnejšia) 4K kamera, aká bola na trhu. Nechcel by som po horách vláčiť niečo objemnejšie a ťažšie.
Prechodné to bolo celé bez problémov, tuším jeden padnutý strom na chodníku pod Zlatým stolom, nič, čo by stálo za zmienku.

Pekm

Tiez som sa chcel opytat co to bolo za kameru. Fotky super, prostredie vyzera byt ok. Neboli po ceste nejake popadane stromy resp. tazko prechodne useky?

Beta

Úžasné! Potešilo ma, lebo som v lete videla, ako toto vyzerá od južnej strany. Aká je váha foto techniky ktorú si mal so sebou??

Pencurák

Krásne fotky s perfektným popisom a to video ešte umocňuje tú zimnú krásu.Mal si parádnu túru s krásnym počasím .

Martin knor

Pekne obrazky. Vlanajsia jesen priala turistike akosi viac, ako tohorocna.

Baranček

aj mne sa to veľmi páčilo vrátane videa,zima má predsa svoje čaro a romantiku

Boro

Krásna túra, perfektný popis ,no a tie fotky, tak to je kapitola sama o sebe. Vďaka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma