Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Piliš - zajímavosti Ostrihomu a Pilišskej Čaby

Vlado z NZ

Včera sme boli pozrieť jaskyne s maďarskými speleo kolegami, úžasná výzdoba, iného typu ako v našich jaskyniach.stojí to za to, sátorköpusztai je raz za mesiac prístupná aj pre verejnosť, viac na bebte.hu$ret

Martin knor

Aha, mam papierovu mapu Pilisa (Cartographia), no na nej nie su znacky ani na Malu Straz. Na tej linknutej mape su, vdaka.

Vlado z NZ

Doplnim trasu ked budem pri pc. Z malej straze ide zelena popod velku straz, ale na nu znacka nejde. Neda sa to vsak nenajst, naspat som siel priamo po tom hrebienku. Ked si pozries znacky na mape co odporucil tomas, uvidis, ze cez piliscsabu ide modra. Parkoval som na tej modrej, na konci dediny pri priemzselnom parku, je to len kusok od tej skaly.

Martin knor

Parada, pacila sa mi najma ta derava jaskyna. Ak som dobre pochopil, naucny chodnik ide iba na Malu Strazu. Dalej si siel na divoko, alebo tam je nejake znacenie? Tiez sa chcem spytat, kde si parkoval ked si obehaval ten Diablov kamen a hrib.

PaliT

Skvelé tipy, v prvej chvíli to vyzeralo ako zábery zo sci fi filmu, pozostatky architektúry od mimozemšťanov spred 1000000 rokov.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma