Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Strážske – Krivoštianka – hrad Jasenov – Humenné

Japen

Pekná túra, len škoda, že väčšia polovica trasy prechádza cez mesto, obec a po asfaltovej ceste (úsek Strážske ŽSR - Krivošťany a Jasenov, horný koniec - Humenné ŽSR).

Boro

Tak mňa by zaujímalo, či je to naozaj tak lebo sa tam stále točí vietor, alebo sa len miestni nevedia u toho poriadne postaviť a stoja bokom k vetru a potom je z toho tá Krivoštianka.

Pekm

No my sme tam boli ako cunder a dali sme Jasenov, Brekov, Cicava. Krasne tri hrady (teda zrucaniny) kusok od seba. Najvacsia sranda vsak bola ked sme sa po prechode Krivostianky mali dostat do dediny a volal som na obecny urad ci sa da prejst nejako cez rieku alebo musime ist cca 2 km k mostu. Vraj v lete je malo vody a da sa to v pohode prebrodit. Ked sme prisli k vode tak bola asi dvojmetrova takze most to istil. Tak neviem ci bolo slabe leto alebo domaci maju najaky iny tajny prechod :-)

Martin knor

Tiez som to siel naopak, pred rokmi s krpcom. Sli sme tie hrady a dalsi den cez Vranov, Vechec a Slanske vrchy do Zlatej Bane. Trojdnovka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma