Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K prameňu: prameň na mesačnej lúke

PaliT

12.7. bola voda len na dne, nenaberali sme, išli sme radšej na Amon. Podľa slov dvoch moravských trampov sa dala nabrať voda horko-ťažko len načieraním a bol problém nezvíriť sedimenty.

MisoB

8.5.2022 voda tiekla vcelku slušne, nejaký polliter som vypil - bez následkov :)

Melon

8.8.2020
Pramienok nieje v príliš dobrom stave. Voda netečie raz za čas padne kvapka. Voda sa dá nabrať v prístrešku prameňa ale odporúčam prevariť, prípadne prefiltrovať.

Tris

Ahojte, ja som bola pri prameni 28.8.2019. Voda netiekla, ale dala sa nabrat spod pristresku. Voda bola na pohlad cira bezfarebna, chut uplne normalna, ale na druhy den mi bolo strasne zle, priam priserne (!!!). Zabit vas nezabije ale rozhodne odporucam poriadne prevarit, su v nej nejake neprijemne mikroorganizmy, nebudte sprosty ako ja :D :(

Slim!

9.-10.3.2019 tečie prúdom. Voda bola nejaká horkastá, ale nič mi z nej nebolo. So sirupom super.

PaliT

Koncom júna bola studnička funkčná, ale z rúrky čurikalo len slabo. Prekvapilo ma odporúčanie na dvierkach, že vraj treba vodu prevariť. Kedysi som z nej pil bez problémov. Zažil som ju aj bez vody uprostred leta.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k prameňu: Suchá dol. Prechádzal som tadiaľto dnes 6.3.2024. Celá lokalita je upravená ako oddychové miesto, sú tu lavičky a až 3 pramene, všetky tiekli výdatným prúdom.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Ironcat k prameňu: Prameň 28.12.2023 - Prameň je asi 450 m od útulne Kruteka, ked sme tu boli, bol velmi výdatný

nová téma