Beata,
ja nehovorím o kvalite, ale o tom, že niekomu nevyhovuje nejaká chuť a pod.
Brať si na nejakú dvojtýždňovú akciu nevyskúšané jedlo je riziko.


Peter, dobre bo polskie znamená vysoká kvalita, viem - môžeš mať svoj iný názor na poľskú kvalitu :-). Keď ide o vegánov a vegetariánov - my vždy a všade máme menší výber :-)


Beata:
hlavne treba najprv vyskúšať, každý má iné chute.Ľubo to pekne popisuje. Vegetariáni a vegáni majú menší výber :-P
Napr. ja som si povedal, že expedičný kuskus si už nekúpim.


Musím vyskúšať, varenie (aj keď len takéto) vnáša do viacdennej turistiky osobitné čaro.
Čo je to YDYKSEB?


Lyofood - poľska značka z mesta Kielce - 78 km od mesta kde bývam, svet je malý :-). U nás sa povie: dobre, bo polskie - dobré, preto že poľské :-)


Ze by "teple" jedlo bolo nejak zvlast zdravsie, ako "studene" ? Mozno tak kdesi fakt na expedicii napr. vysokych horach v pravom slova zmysle, kde pchat do seba nasilu nieco nevarene, nezalievane vriacou vodou by mohlo robit problem.
Dnes sa ako "expedicia" oznacuje aj vylet niekam, kde nie je wifi, WC, POS terminal a v najhorsom pripade ani mekáč a GSM....

