Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Po zelenej na Sivý Vrch.

Diskusná téma K fotke: Po zelenej na Sivý Vrch.

Drsné zimné podmienky na hrebeňoch Západných Tatier. Neúspešný výstup na Sivý Vrch ( 1805 m n. m.) charakteristický množstvom skalných útvarov sa skončil na vrchole Ostrô (1 764 m n.m.) V pozadí svahy Salatína (2 047,5 m n.m.).

Psyloo
  • ooops, vdaka timeos, hned to opravim, ani neviem odkial som vziala tu cudnu vysku Salatina (ZT)...;-)
Timeos

no, v prvom rade fotka paradna. ale trocha ma zaskocil detail v posladna vete v popise. Udala si vysku 1624m v com sa mi v momente vybavil len jediny Salatin (ten Nizkotatransky) a potom spatne aj Ostrô (z NT). Nastal moment zacudovania :) dokym som si nevsimol lokalitu a vysku Ostreho a nepozrel si skutocnu lokalitu na mape a aj skutocnu vysku Salatina, ktory si v popise uvadzala :)

Rbr69

psyloo: najskor sa vzdy pozriem, co mi ukaze fotka, cim ma uputa, cim zmetie, cim oklame, cim je zahadna ... az potom citam. Tato ma zmiatla, musel som sa viac zahladiet a skumat ... o to viac sa mi to paci

Psyloo

->rbr69 - to si ani nevies predstavit ako ja sa snazim, ked pisem kazdy popis k fotke a Ty : "a necital som popis" ;-)
Keby sme sa dostali na Ostro den skor asi to schulene a zmrznute bola by som ja, take strasne vtedy boli podmienky na hrebeni.

->Rikitan - aj ta znacka bola trosku pobosorovana;-)nasli sme ju akymsi zazrakom prave na hrebeni.

MatusM

Zelené značky sú pre mňa pobosorované, tak som rád, že som nebol s vami:) Zaujímavý objekt a foto.

Rbr69

Najskor som si nevsimol zelenu znacku a necital som popis, a tak mi to pripadalo ako nieco schulene, skrutene, zmrznute ... az potom som zistil.
Pekny objekt, takze nie az-tak neuspesny vystup :)
1*

Psyloo

Mlieko - aj Teba diky za slovne hodnotenie;-)

Psyloo

Diky, Aduska;-) Sice na mackach ale nebezpecne to nebolo. Vzdala som to len kvoli tomu, ze chybal mi cas a mohla som nestihnut posledny vlak do Polska;-)
A dobre vies, ze aj Fatry mozu byt nebezpecne....

Mlieko

Psyloo, skoda, ze nehodnotis, krasa za 1*:-)))

Adushka

Krasne, az dych beruce.. ked to ale vidim, tak asi ostanem zatial nadalej verna tym mojim bezpecnejsim Fatram :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky