Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Komentovaný pochod po opevnení ČSR Slanská Huta

Diskusná téma K článku: Komentovaný pochod po opevnení ČSR Slanská Huta

Aj keď to pre mňa osobne nie je všedná turistika, rozhodol som niečo napísať o podujatí, ktoré sa pomaly dostáva do povedomia turistov a radi sa na ňom zúčastňujú. Ide o komentovaný pochod obranným zoskupením bunkrov, ktoré boli postavené na obranu pred II. svetovou vojnou na južnej hranici ČSR v prehorí Slanských vrchoch. Najviac sa ich nachádza v okolí Slanskej Huty. Dnešné putovanie bude s odborným výkladom zanieteného človeka, ktorému nie je téma cudzia a budúcnosť ropikov ľahostajná.

Leonard

kedy je dalsi pochod ? bude este tento rok alebo zas az na buduci ? rad by som sa zucastnil, hoci mam polku prejdenu.

Martin knor

Volakedy som si bol pozriet delostrelecke pevnosti pri Nachode a pri Znojme. Niektore z juznych opevneni (ako to pri Satove) sa po vojne trochu prerobili a armada ich vyuzivala.

Tomka

Marián ďakujem za pekný článok. Vlani sme začali objavovať Slanské vrchy a keďže v tom mienime pokračovať, určite sa zatárame aj do týchto končín.
Radšej sa po prírode túlame sami, alebo v malej skupinke, ale z času na čas dobre padne aj takáto akcia. Na všetko treba občas zmeniť uhol pohľadu! Tiež pripravujem článok o jednej takejto akcii.
A za tú vetu "...ktorý má rád kamennú a šedivú krásu skál.",
Ti zvlášť ďakujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma