Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prechod opustenej Rudnej magistrály

Lesoň

Zdravim, okrem prvého dňa som to prešiel aj ja. Stolica top, blúdenie nad Detvou, Zaježová tu som čakal viac. Celkovo ale super.

Pavol "Chodec" Horvath

Presiel som cast Hotel Polana - Stolica a lesy v tom useku (od Muranskej Planiny) su zmasakrovane. Je to daleko od nadhernej!
Holorubna magistrala!

PaliT

Bohom a hlavne ľuďmi zabudnuté končiny, vyhradené len pre kajnšmetke. Inak riadny “úprk”, mojím štýlom by som to videl na 2 týždne. :)

Svatopluk Štěpánek

Skvelý výkon ! Rudná magistrála je nádherná. Ja som ju prešiel ako dva výlety, Z. Moravce - Detva a Detva - Stolica - Revúca.

Pekm

Dobry vykon, mam zopar otazok - ako skoro si vstaval kedze si isiel relativne vela km za den? Kolko si cca denne slapal? Dalo sa po ceste niekde najest resp kupit zasoby mimo vacsich miest? (myslim, ci v dedinach nie je problem s obchodom)

Pavel Forgáč

Keďže z takej dlhej túry je málo 37 fotiek, ktoré sem môžem pridať. Tu zdieľam odkaz ma moju FB stránku, kde nájdete viac foto z tejto aj iných ciest. A aj podrobnejšie informácie k cestám. facebook.com/odBurdynaGerlach

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov