Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kelčský Javorník z Chaty Tesák

Diskusná téma K článku: Kelčský Javorník z Chaty Tesák

Po dlhšej ceste autom z Rožnova pod Radhoštěm cez valašské dedinky sme začali s Mirom stúpať do serpentín Hostýnskych vrchov. Všade po ceste sa opravovalo, na každom kilometri boli nejaké mobilné semafory. Akoby mi chceli pripomenúť starý bulharský seriál „Na každom kilometri“ – taká obdoba poľského seriálu „Štyria z tanku a pes“. Joj, v mojej mladosti takéto seriály leteli.

Martin knor

Ta rozhladna ozaj vypada dobre. Volakedy davno som bol s krpcom na trojdnovej tulacke z Bystrice pod Hostynem do Otrokovic, ale mierili sme na Lukov a do ZOO v Lesne.

Vladimir Popluhar

Rozhladňa to je parádna, nie však pre ludí, čo nemajú rady výšky. Adush - je fakt pekná túrička, odbočka je tam aj k nejakému partizánskemu bunkru. Boro - jasné že sa dá, možno by sa dalo skôr zo stretka odbehnúť a tam si dať nejaké to kančí :-) A dakujem.

Boro

Vlado, prešiel som to aspoň 3-4 krát. Obidve chaty Troják aj Tesák som už párkrát otestoval. Ale išiel by som zasa. prečo nie. Dá sa tam zabehnúť autom a potom malá túra. To by som asi zvládol.

Adushka

Toto je super tip na výlet s deťmi, 12,5km je pre nás aktuálne celodenná túra :) A rozhľadňa je parádna, k tomu tá chata so super znejúcim jedlom.. mňam :)

Bulat

Z architektonického hľadiska jedna z najkraších rozhľadní, akú som v našich končinách videl. Radosť pozrieť nielen z nej, ale i na ňu.

Vladimir Popluhar

Máme rovnaké chute Boro :-) - inak bola super. Dúfam, že sa Ti podarí tam niekedy zájsť Zdenči. Je tam fajn ale na Tvojom mieste by som išiel cez Čerňavu, asi je to zaujimavejšie. Ja som si len nebol istý, či to noha zvládne.

Boro

Aj ja by som si dal to "s šípkovou". Dobrý výber.

Zdenči

Príjemné čítanie doplnené peknými fotkami. Na Kelčský Javorník sa chystám odkedy som sa dozvedel o tejto rozhľadni. Ale vždy keď som doma na Kysuciach, tak je iný program. Navnadil si ma

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma