Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kamenné hory - Loferer Steinberge 2

Diskusná téma K článku: Kamenné hory - Loferer Steinberge 2

Loferské Kamenné hory (Loferer Steinberge) je mohutný vápencový blok, ktorý sa nachádza na pomedzí Salzburska a Tirolska. Jeho najvyššie vrcholy sa týčia takmer 2000 metrov nad mestečkom Lofer a pohľad na ne je impozantný. Uplynulé leto som v ňom prešiel dve menej známe ferraty a dva málo používané Steigy (výstupy). Napriek tomu, že som tam bol uprostred sezóny, za dva dni som v horách stretol iba deväť turistov.

Sona

Tak mne akurat dnes doobeda trvalo tri hodiny s pouzitim MHD to, co by som aj v kolonach autom zvladla do hodiny a pol, navyse s neposednym dietatom, ktore mi v autobuse nechcelo sediet, takze vyuzitie casu zavisi aj od personalneho obsadenia.

Martin knor

Peto, kolega fabiou najazdil 270 000 za necelych 10 rokov, pritom nou jazdil iba po meste. Mimo Bratislavy siel mozno par krat do roka. Ono sa to nezda, ale jazdenim po Bratislave sa daju nabehat neskutocne kilometre.

Peter61

Martin, na Fabiu je to veľmý slušný nájazd.
Chodíš na vlak do Sládkovičova ?
Soňa, a keď si predstavíš, koľko áut je poloprázdnych....

Martin knor

Sona, v autobuse a vlaku robim to same, co by som robil doma alebo v praci. Citam si, pisem (zvacsa veci do roboty), pripravujem si prednasku a tak. To sa za volantom auta neda. Za volantom je to zabity cas, v autobuse robim to, co by som inak musel spravit bud doma, alebo v praci. Mam takto 2 (casto az 3) hodiny zivota denne k dobru. A to sa pocita, nie?

Sona

Martin, ved aj autobusy stoja v tych zapchach. Kolajova doprava je samozrejme lepsia, ale tiez Ti trva nejaky cas sa dostat k vlaku a od neho.

Inak clanok super, o tejto lokalite som zatial nevedela, vyzera pekne.

Martin knor

Peto, mala. Cosi cez 250 000. Nechodieval som nou do prace, na to som prilis pohodlny.

Pravdu povediac, nechapem ludi, co sa denne presuvaju do Bratislavy autami a stoja v zapchach. V podstate robia hodinu-dve pred pracou a hodinu-dve po nej, ale nik im tieto nadcasy nezaplati.

Peter61

btw. koľko km má najazdené tá Fabka za 14 rokov ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov