Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Erik Baláž: Do politiky ma priviedlo zúfalstvo

PaliT

Keby som mal voliť len podľa tematiky ochrany prírody, asi by som to hodil Balážovi. Ale keďže ho nie je možné voliť bez Trubana a Štefunka, budem sa musieť poobzerať niekde inde. Ešte nás čaká horúca zima...

JJelen

Peter61, slušný človek nemôže vstupiť do organizacie ako je tatransky vlk a podobné ochranárske združenia.

ZuzankaC

príspevok zmazaný pre nesúlad s pravidlami HIKING.SK

Peter61

Erik k výberu šéfa ŠL TANAPu : BUĎME REALISTI
Ľudia so skúsenosťami vedia, že funkcie sa dnes príjmajú na základe určitých dohôd s nadriadenými politikmi a nie na základe odbornosti. Človek, ktorý by sa zaujímal o post v rezorte patriacom SNS, by musel súhlasiť s podmienkami, ktoré slušný človek nemôže prijať.
dennikn.sk/…/?ref=box

Peter61

vyberám citát zo Soninho článku
"Ja si myslím, že v ŠOP je stále pomerne veľa ľudí, ktorí sú nastavení proti turizmu. Vychádza to trošku aj z toho, že oni reálne nemajú iné kompetencie ako obmedzovať veci. Napíšu stanovisko, že nesúhlasia s ťažbou, ale ťažbu povolí lesný úrad a proste sa ťaží. Čiže to, čo oni reálne dokážu robiť, je vlastne menežovať ten turizmus, a ako keby sa nechceli vzdať tohto prvku. "

Peter61

„Keď dnes v národnom parku odbočíte z turistického chodníka, hneď vás niekto pokutuje, pritom sa pozeráte, ako vedľa robotníci pília stromy. Chceme to otočiť, aby ľudia mohli ísť všade a traktory, píly a pušky nikde,“ prezrádza Lukáč.
moderni.sme.sk/…/ubytok-strom…

Peter61

(primátorka Prievidze a poslankyňa NR).... Macháčková však dnes má pocit, že diskutovať s protistranou je nemožné. „S vedením baní sa diskutovať nedá. Sme pre nich nevyhnutné zlo, nie partneri. Buď vás kúpia, alebo zničia"
dennikn.sk/…/?ref=tit

Ec1

Peter61 ja si myslim ze ludom by sa nemali cenzurovat informacie nech uz su z ktorejkolvek strany. rovnako co sa tyka kampane pred volbami mi je jedno ci sa jedna o kampan alebo antikampan zaukjima ma skor to ci su informacie pravdive alebo nie. v dnesnej dobe sa to da lahsie overit ako trebars v tom 89.
a mas pravdu. ved ide prave o honorar...

Peter61

@ rc1,
celkom dobrá pripomienka, akurát že troška kontraproduktívna. Hľadáme bieleho jednorožca ?
"Dokumentárne video Slovenskej lesníckej komory "Zomierajú postojačky": Latinák sa prechádza v lese a deklamuje text, ktorý mu dali prečítať (za honorár).
Pod tým je "Krajina bez tieňa" ... V dokumente znie pieseň Zuzany Smatanovej "Horou".
Takže v podstate Ty a ja sme im vyvážene urobili reklamu.

Alebo primátorka PD :
od NEKA cez Sieť po SPOLU
volby.sme.sk/…/prievidza
machackova.sk/spolocne-za-spr…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma