Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Inéz

Diskusná téma K článku: Inéz

Sedím si v mokrých trenírkach na teplej tráve a je mi dobre. Výnimočne dobre. Po štyroch dňoch putovania ma značka zaviedla do veľmi hlbokého a lúčnatého sedla a koniec dediny bol iba asi dvesto metrov odo mňa. Štyri dni mi slnko pripekalo na hlavu a už som bol od potu slaný ako soľnička. Biele mapy po košeli, tričkách, na čapici, ba aj na kraťasoch. Na niektorých chúlostivých miestach som bol už aj odretý a len tuba modrej Indulony zabránila najhoršiemu. A tak som opustil značku a poľnou cestou zišiel do dediny.

Ade.e

To si ju castoval, tu svoju frajerku. :D Ach, ale tiez mam obavy, co bude az bude. Ked som po asi 2 rokoch videl svoju ex, tak reku, antikoncepcia zabija nielen deti... Inac, netreba cakat dlhe roky, staci sa opit a potom vytriezvet a potom clovek cumi ako Boro na tu tvoju drahu. :)
Samozrejme, paradne citanie.

Mio123

Miesto tých otáznikov tam mal byť palec hore.

Mio123

Perfektný príbeh. Objed ávam knihu????

Mato_d

Výborné čítanie, fakt že skoro na jeden nádych. Paráda!

JarinoM

Pekný príbeh, ale to pivko ti teda chutí :)

Pencurák

Pekne Boro,ja mám tiež rád tú atmosféru malých dedinských krčmičiek,kde sa na viacdňovkách zastavím na pivo.Ľudia na Slovensku sú prívetiví,hneď si prisadnú,pýtajú poldeci,porozprávajú sa. Len takú Inéz som zatiaľ ešte nestretol,ale človek nikdy nevie,možno raz...

Vladimir Popluhar

Pekný smutnorealistický príbeh. Lebo taký je život - 40 rokov vezme každému jeho krásu i mladosť. Takisto ako pisatelovi tak aj čašníčke. Ja som niektore svoje spolužiačky zo školy nepoznal ani po piatich rokoch na stretávke. proste - Za všechno múže čas. :-)

Tomka

Pekný príbeh. Taký naozaj zo života. Každý z nás to občas zažije - darmo, nedá sa vstúpiť dvakrát do tej istej rieky.

TomXX

Možno to bude tým, že si tie miesta časom prikrášľujeme a idealizujeme. Prvé lásky sú toho príkladom :) Ale príbeh super. A konečne som sa dokopal objednať Tvoju knižku Boro!

Baranček

Mirino úplne s Tebou súhlasím návraty na známe miesta z mladosti aj mne skoro vždy priniesli len nostalgiu a sklamanie z reality.Boro klobúk dole píšeš krásne príbehy niekedy veselé ale tento s Ines je smutný.

Mirino

Ten prepotený začiatok som vydržal...
Čím dlhšie chodím po svete, tým viac si stojím za tým, že človek by sa nemal vracať na miesta, ktoré má v pamäti s peknou spomienkou. A nostalgia je dôvod hádam najhorší. Vždy keď to urobím, tak si potom sľubujem, že nabudúce už si dám pozor. Nová realita je iná, zväčša horšia a prináša smútok a kradne tie slabo blikajúce hviezdičky.
Lenže človek nie je len nostalgický, ale aj zvedavý a tak čakám na čom sa pripálim nabudúce :)

Beta

Super príbeh !! A pre mňa ešte veľmi slovenský :-), táto clivota, trocha sentimentalizmus, poézia, príroda, neponáhľanie sa a toto všetko premiešané s humorom a vtipom toto je veľmi slovenské :-)) . Prvá veta pripomenula mi Jakubiskovy film, ale toto je možno náhoda. Musím tiež povedať ako ženská, aj keď nemám 140 kg, že som trocha proti, čo tu je v druhej časti napísané :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov