Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Dolný Lopašov – Klenová – Dobrá Voda

Diskusná téma K článku: Dolný Lopašov – Klenová – Dobrá Voda

Nedávno som sa dožil práva cestovať vlakom „zadarmo“, a tak som sa rozhodol po dvoch rokoch opäť sa vybrať na Zimný výstup na Klenovú a zároveň navštíviť rodinu v neďalekých Krakovanoch. V piatok po práci som sa vybral na stanicu, že vlakom o 15.13 h odcestujem do Piešťan. Že vlaky meškajú, keď na ne čakám niekde uprostred trasy, ešte pochopím. Ale že vlak naberie meškanie 25 minút ešte pred vyjdením na trať? Miesto som si síce našiel, ale vlak bol tak „narvaný“, že som mal problém v Piešťanoch vystúpiť. Všetkým, čo vystúpili, ušli autobusy, okrem mňa, a boli odsúdení v zime a bez čakárne čakať na ďalší spoj.

Martin knor

V decembri som sa tam motal, ked som bol pozriet hodinkovu skalu s retazou nedaleko Cervicky. Sneh nebol, zato na ceste do Dobrej Vody bolo neskutocne vela bahna.

Vladvlad

Dolný Lančár je nejaké nové pomenovanie Dolného Lopašova?

Modrá TZT hiking.sk/…/nova_tzt_brezova_… bola vyznačená hurá systémom a tak aj dopadla. Nikdy nemala smerovníky ani tabuľky. Jej prvá časť nad DV bola povedzme že celkom OK, zaujímavá. Časťou kopírovala trasu bývalého Brezovského chodníka. Ďalej okolo Širokej to bola trasa cez húštiny a aj klesanie do Matejkovej doliny sa dalo spraviť oveľa zaujímavejšie, zmysluplnejšie a s výhľadmi. A to zatieranie? Smiešne, že to niekomu za to stálo.

PT

Az teraz som si vsimol, ze modra znacka z Dobrej Vody do Brezovej je uz minulost. Veru nemala dlhe trvanie.

Viedla popri PR Slopy, tam kde si autor clanku mohol skratit cestu na DV odbocenim dolava. Niekto ju tam casto nicil - zatieral.

Na mape po nej zostalo len (teraz zbytocne) razcestie Ostra uboc na cervenej nad Brezovou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma