Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Táborisko Poľana pri obci Nová Sedlica

Diskusná téma K článku: Táborisko Poľana pri obci Nová Sedlica

Návštevníci Polonín dostali ďalšiu útulňu, v ktorej môžu zadarmo prenocovať. Drevená chatka sa nachádza na lúke Poľana, 1,6 km od centra obce Nová Sedlica. Môže poslúžiť najmä pre tých, ktorí chcú prespať pred výstupom na hlavný hrebeň Polonín, alebo tým, ktorí z hrebeňa schádzajú. Útulňu a táborisko pripravila obec Nová Sedlica.

Marceliiino

Spal som tu z 28. na 29. 5. 2023. Útulňa je v poriadku, len tráva okolo je dosť bujná. Potok vedľa je nízko prehradený, dá sa použiť na hygienu.

Daulagiri

Prespal som tu z 25. na 26. mája 2021. Vo vnútri pribudol malý stolík, inak nič nové, spí sa na zemi. Okolie je už zarastené vysokou vegetáciou. Náučné panelu už trochu vyblednuté. Vodu som nabral s prameňa na ceste k obci.
Je to fajn miestečko pre tých ktorý prídu do Sedlice večerným busom, tak ako ja a ráno sa dá pohodlne vyrážať na hrebeň.

Bazin

ďakujeme za užitočné informácie, kiež by som sa tam niekedy dostal

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma