Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chatka Zigovka

Diskusná téma K článku: Chatka Zigovka

Milú a výborne zariadenú lesnú chatku som objavil úplnou náhodou. Išiel som pozrieť kamaráta do Hornej Marikovej pešo cez hory a tu sa tesne pod horským sedlom vrchu Zigov (Milechovská Kýčera) ukázal medzi stromami nový zrub. Keďže bol blízko modrej značky, tak som si ho išiel pozrieť. O to väčšie bolo prekvapenie, že je voľne prístupný.

Majitelia pz polana

Skoro 3 roky sa to ako tak udrziavalo ale tento rok uplna katastrofa dnes sme tam boli pozriet a doniest nejake zasoby ale nieco strasne totalny bordel no hroza my uz nemame chut to stale upratovst a to sme tam zakupili novy sporakno nevieme ci ho tam vobec dame .chceme vas upozornit o dodrziavani cistoty v aprili tam spravime brigadu a dame to opet do poriadku aj dezinfekciu studnicky ale ak to takto pojde dalej tak neviem neviem dokedy to budrme udrziavat. Je nam jasne,ze pre par bordelarov to obnasaju aj slusni navstevnici ale ved sme vlastne na slovensku bordel ako v NRsr.

PatriX

Prespali sme, bolo super, myška bola mladá a nemotorná takže nerobila problémy, piecka zrejme nefungovala ale sme ju nepotrebovali, voda tiekla, ideálne miesto v strede lesa...ďakujeme

V.v.l.a.a.d.o.o

Chatka vo výbornom stave. Voda z prameňa vyteká cez hadičku. Nepochybujem, že je pitná.

Jord

Ahoj.
Chatka perfektní.
Voda se nachází asi 50m pod chatou směr Modlatín(jestli je pitná nevím)
Jiří

PaliT

Pekné, len mám obavy, že sa tam budú grupovať ožranské partie. Som priaznivcom striedmejšie vybavených útulní. Každopádne skladám klobúk.

Daulagiri

Fúha to vážne je toto voľne prístupné? V podstate to už patrí do kategórie 4*, paráda!

Boro

Paráda, len bohvie dokedy to v takomto stave vydrží. Ale držím tomu palce a stavitelom "hurá".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma