Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovenskou Saharou - Záhorácka magistrála

Diskusná téma K článku: Slovenskou Saharou - Záhorácka magistrála

Na Záhorí som už bol viackrát, ale nikdy s turistickým cieľom. Predsa len táto časť Slovenska nepatrí z morfologického hľadiska medzi najatraktívnejšie a človeka to láka skôr do kopcov. Takéto odsúdenie krajiny je však veľmi povrchné a krásne miesta sa nájdu naozaj všade, len treba mať otvorené oči a vnímať krajinu okolo seba.

Martin knor

Noo, mne by to aspon "zrychlilo krok". Ale uznavam, Ty to nepotrebujes :-D .

Pavel Forgáč

martin knor - tak to ovocie má aj svoje výhody, ale aj nevýhody. Pred pár dňami som sa bol trochu túlať po Bielych Karpatoch a teraz v podhorí dozrieva kopec sliviek. A to sa proste nedá odolať keď okolo nich ideš :D. Tak som sa nimi doslova prežral a asi vieš ako to vyzerá na druhý deň, keď poješ veľa sliviek :D.

pekm - hlavným dôvodom pokračovania ďalej bol kostol svätej Margity Antiochijskej v Kopčanoch. Robil som si malú zbierku predrománskych kostolíkov na Slovensku a chýbal mi už len tento. Plus vedel som že v Holíči je krásny kaštieľ, ktorý by som chcel vidieť. O tom veternom mlyne som vôbec netušil a objavil som ho náhodne po ceste. Jedna vec čo ľutujem je, že som nenavštívil cisársky žrebčín v Kopčanoch. Ale aspoň mi ostalo zaujímavé miesto na ďalšiu návštevu tejto lokality.

Pekm

No neviem ako je to s tym teplom. My sme isli zahoracku magistralu koncom aprila cez velku noc tento rok a spalili sme sa ako snad uz dlho nie. Cize viem o com hovoris a chvilami to bolo trapenie na rozpalenej asfaltke so spalenym nosom :-) Ale velmi pekne si to opisal. Co ta tahalo dalej za Skalicu? Hlavne ten Holic?

Martin knor

Parada. Mam rad Tvoje clanky. Vzdy si najprv pozriem mapu a potom len pozeram, ako si to vsetko obehal. Ale ako pises v zavere, toto by sa nemalo ist pocas horucich dni. Cez Kopanice sa oplati ist na jesen, pretoze clovek kazdu chvilu ide okolo ovocneho stromu so zrelym ovocim. Tak mozno koniec septembra by bol lepsi.

Kleine

Pekné čítanie. Len malú poznámku - pri zmienke o tom veternom mlyne by som, radšej ako obec Trnovec, spomínal Holíč. Predsa len patrí do holíčskeho katastru a je to tam i podstatne bližšie ako z Trnovca.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma