Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Rudník a Rajtopíky z priesmyku Branisko

Diskusná téma K článku: Rudník a Rajtopíky z priesmyku Branisko

Asi tak pol dňa sa krajina bude kúpať v slnečnom svetle. Taká je predpoveď na zajtrajší deň po tom, čo prvý sneh zavítal začiatkom zimy aj do nižších kopcov. Vyberám sa teda na prechádzku na Branisko, malé pohorie v centrálnej časti východného Slovenska, ktoré je svojou polohou priam predurčené k pekným výhľadom. V jeho strede leží priesmyk Branisko (alebo aj sedlo Chvalabohu), v najnižšej časti hrebeňa pohoria, kadiaľ prechádza stará hlavná cesta. Od otvorenia tunela Branisko je to už podstatne menej rušné miesto, zďaleka sa však nedá hovoriť o nejakom pokojnom miestečku. Práve odtiaľ začínam dnešný turistický výlet.

Daulagiri

Ten Spišský hrad je fascinujúci, ale celkovo krásne fotky a podmienky.

Martin knor

Fantasticke obrazky. Pacil sa mi najma Spissky hrad tesne vytrcajuci nad oblacne more.

Inac, jesenne inverzie uz pomaly zacinaju. Minuly tyzden som fotil Stoh s Rozsutcom zo Sipa a cela dolna Orava aj Liptov boli pod bielym oblacnym morom.

Adina

Pekná to túrička. Výhľady úžasné, keď je dobrá viditeľnosť. Inverzia na Spiši - bonusík. My sme zašli až na Sľubicu. Určite si toto zopakujem.

Peter61
horúco na zdochnutie a ty tu dávaš december. Na nasratie -)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov