Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Nový skvost na Strbskom plese

Possum

pardon, vcera som bol nejaky emocny. Uz som zase kludny.

Daulagiri

V podstate sme sa dožili hroznej doby. Strašidelné monštrá určené len na zarábanie peňazí (snažiace sa skryť za obal vyhliadkové atď.) hyzdia čoraz hustejšie našu prírodu. Komercia, veľkoleposť a peniaze vyhrávajú nad zdravým rozumom nášho národa... Samotná čistá príroda je niečo čo sa dnes už asi nedá predať...

Michal S.

Mal som tu kamošov z Poľska, tak že ideme do Tatier, prejsť sa na Solisko. Na Plese bola nejaká debilná súťaž krásy psov alebo také niečo - moderátor vrieskal tak, že ho bolo počuť až na štíte, rovnako ako techno, ktoré púštali v prestávkach medzi vstupmi. Hanbil som sa. Bachledova a Demänovská dolina sú stratené, teraz je na odpis Štrbské Pleso, Sliezsky dom radšej nekomentujem. Slovenský raj zatiaľ tento mor obchádza, som zvedavý ako dlho.

Peter61

19:46 Michal 9.9.19 ad hluk : v návrhu NP TANAPu je :

7.2. Verejné podujatia a s nimi súvisiace sprievodné činnosti je možné na vyhradených miestach organizovať len za týchto podmienok:
.......
D. Zariadenie šíriace reprodukovanú hudbu a zosilnené hovorené slovo bude natočené tak, aby sa
hlavná intenzita hluku nešírila do vrcholových častí TANAP-u.
E. Intenzita reprodukovanej hudby alebo intenzita zosilneného hovoreného slova neprekročí hluk pozadia vo vzdialenosti 200 m od zdroja.

Rc1

primvaspekne neviete niekto kedy sa uz zacne konecne stavat ta nova lanovka z hrebienka na lomnicke sedlo?

RoL

Kde je vola, tam je cesta. A TMR volu ma. Takze vsetko je len otazka casu a spravnych ludi na spravnom mieste...

Bikemartin

asi ju podpíše aj Rattaj z TMR ;-) „Aby ste sa potom nečudovali, že čo tam vyrástlo! Ja za TMR som nemal odvahu ani skúsiť požiadať o populárny chodník v korunách stromov (a la Bachledova dolina) na Štrbskom, lebo mi to prišlo cez čiaru. Ale zdá sa že „múzeum TANAP-u“, ktoré tam dajú, bolo receptom, ako sa dostať k povoleniu? Skúste aspoň niekto zaprotestovať, sakra! Či vám prekáža 10-poschodová obluda (53 m!!!), na ktorej výstavbu padnú desiatky stromov? Kto robí z národného parku lunapark?“ napísal na sociálnej sieti.

Čítajte viac: profit.sme.sk/…/menia-sa-vyso…

Peter61

Andrej Bán :
Štrbské pleso je takmer výhradne turistická lokalita, v sezóne hustotou návštevníkov smelo konkuruje trebárs korzu v centre Bratislavy.
dennikn.sk/…/?ref=tit

Bikemartin

vyberám z Bánovej reportáže:„My v stánkoch budeme iba radi, ak sem na vežu bude chodiť viac ľudí ako doteraz,“ lakonicky povie prvý z predavačov langošov, piva a kofoly.

Prdič

Tatry a všetko čo neujde budú TMR-disnylend. Zmierte sa s tým.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov