Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh cez Fatry: Kráľova studňa – Skalka – Strečno

Diskusná téma K článku: Okruh cez Fatry: Kráľova studňa – Skalka – Strečno

Ďalšia etapa našej Tour de Fatry alebo, ako sme sa dozvedeli, Koruny Turca. Od Krížnej sme na Ceste hrdinov SNP a budeme sa jej držať až do Fačkovského sedla. Pre mňa je oblasť úplne neznámou, a tak som rada, že si rozšírim obzory. Posledný úsek našej okružnej týždennej dovolenky vedie cez Lúčanskú Fatru. Z nádherného Kľaku utekáme pred búrkou na Grandhotel Partyzán a hodujeme na čučoriedkach. Posledný deň nás čaká len zostup cez Minčol a novú rozhľadňu nad Strečnom.

Lenkasyrovatkova

Ďakujem za milé komentáre, viete ako na niekoho, kto tu píše po prvýkrát :)

Martin knor

Pacilo sa mi to. Tuto cast som uz siel, hoci nie naraz. Utulniam sa zatial vyhybam, prave kvoli mysiam. A kvoli medvedom tiez veceriam kus inde, ako nocujem. (Aj ked tento rok mi to na viacdennu turu pod stan nevydalo. To sa mi za poslednych 35 rokov nestalo.)

Mimochodom, rad si precitam ked napisete cosi o Novom Zelande.

PaliT

No fajnô toto, od začiatku po koniec. Dobrá inšpirácia, na kieho výra by som sa trepal na Zéland, ešte som ani tu všetko neprešiel.

Lesoň

Koruna Turca : ľudia chodia kade tade po svete a tu je tento klenot, minimálne náklady, jednoduchá logistika... Alternatíva ku ceste SNP. Dobra túra!

Boro

Teda Lenka, poviem ti, že máš môj obdiv. Konečne poriadny vander. Zo všetkým, presne tak, ako som to miloval. Vďaka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma