Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vlačuhovo - okruh z Moštenice

Diskusná téma K článku: Vlačuhovo - okruh z Moštenice

Pri našich potulkách Zvolenskou kotlinou a okolím Banskej Bystrice sme neraz z diaľky obdivovali malebný hôľny chrbát nad Moštenicou. Keď som počula od Janky jeho názov – Vlačuhovo – hneď ma názov zaujal a priala som si tam ísť. To bolo však už pred niekoľkými rokmi. Občas sa mi to stáva, že niekde veľmi chcem ísť, no stále to z rozličných príčin nevychádza. A pritom sú to často lokality len „toť za humnami“.

Martin knor

To vypada celkom vhodne na sneznice. Teda, az na ten zaver. Keby sa to slo naopak s navratom cez Vysoku (ak zostanu sily), bola by to paradna zimna prechadzka.

Tomka

Svatopluk
Ďakujem.

FunTTomas
Ďakujem za doplnenie miestnych názvov. Doplnenie ma vždy poteší.
Keď píšem o takýchto skrytých pokladoch, vždy mám trošku obavy, či je to dobré zverejňovať. Ale verím, že na Hiking chodia predovšetkým dobrí ľudia, ktorí majú naozaj radi slovenskú prírodu, no a tí si zaslúžia poznať takéto poklady.

tomXX
Vrelo odporúčam.

FunTTomas

vlačuhovo bol doteraz dobre ukrytý klenot Starohorských vrchov, ktorý práve Danka odhalila. Je to kúsok Polonín v centre Slovenska. A v zime je to ideálny terén na BC bežky.

Svatopluk Štěpánek

1 pekná horčinka
2 pekná fotka č. 24 - tie dve zaostrené bobulky priam svítia
3 som TIEŽ rád, že ešte môžem chodiť po horách..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma