Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čertova sihoť cez Kláštorisko z Čingova

Diskusná téma K článku: Čertova sihoť cez Kláštorisko z Čingova

Čertova sihoť a jej skalná vyhliadka boli v našich turistických plánoch vždy tak trochu bokom, pretože prednosť dostávali známejšie a atraktívnejšie trasy. Či už v rámci Slovenského raja alebo aj širokého okolia. Zmeniť som sa to rozhodol až na jar minulého roka. Naplánovaný okruh, presnejšie zdeformovaná ležatá osmička z Čingova cez Tomášovský výhľad a Kláštorisko prechádza cez najznámejšie miesta raja, na ktorých som bol párkrát.

Martin knor

Na Tomasovskom vyhlade som bol uz vela krat, ale tak pekny a cisty vyhlad na Tatry som tam este nemal. A to som tam bol aj v januari.

S tym pozdrzanim clanku to neber vazne, pokial si siel na Matku Boziu inou trasou. Ja som na nu siel v juni po hranici NP, ale clanok pisat neplanujem.

Daulagiri

Mám rád tieto končiny, ale zvyknem sem chodiť v škaredšom počasí keď sa neoplatí ísť do výšin, takže tie výhľady na Tatry tu tým pádom nemávam.
Mimosezóna má ozaj výhodu že človek tu nestretne ani nohu, niekedy aj za 2 dni.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma