Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Babia hora - okruh z Oravskej Polhory

Diskusná téma K článku: Babia hora - okruh z Oravskej Polhory

Orava mňa (a hlavne moju priateľku) lákala už veľmi dlho, ale keďže to nemáme, ako sa hovorí, hneď za kopcom, až v lete sa nám podarilo vybrať sa do týchto krajov. Mňa zaujali zimné fotky z Babej hory na FB, a vlastne celá trasa popri hranici Babia hora - Plisko. Po troche skúmania a analyzovania sme sa nakoniec rozhodli sa tam vybrať. Keď sme ešte našli pekné ubytovanie v Oravskej Polhore, bolo rozhodnuté. Plán bol ísť priamo na Babiu horu, podľa počasia a chuti rovno z Oravskej Polhory, poprípade sa vyniesť autom k Slanej Vode a urobiť menší okruh odtiaľ.

Muraddin

Ja som ani nikde netvrdil, ze to povazujem za konciny kde chodi malo ludi. Nastatstie tych je na Slovensku este dost. Ale aj tak som taku masu, teda este vacsiu videl na nejakom turistickom mieste iba raz a to na Snezke v Cesku.

Daulagiri

Pekný okruh krajinou ktorou som sa túlal v roku 2012. Šiel som vtedy práve hrebeňom po hranici z Babej hory na Pilsko, boli to krásne končiny, veľmi ma zaujali.
Toho zrubu Vonžovec je škoda, vyzerá akoby naň padol strom či?
Inak neviem či toto sú práve končiny kde sa dá nestretnúť človeka, možno na slovenskej strane, ale na hranici sa asi vkuse motajú nejaký poľský "príbuzný".

Martin knor

Skoda. Tu je najkrajsie prave to, ze clovek sice ide menej atraktivnou krajinou, ale casto za cely den nestretne ani nohy. Neprijemne je aj to, ako sa v sucasnosti tieto lesy tazia.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov