Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Päť vihorlatských pralesov za dva dni

Diskusná téma K článku: Päť vihorlatských pralesov za dva dni

Na turistike mám najradšej jej rôznorodosť - jeden deň môže byť človek na štítoch v Tatrách, potom v dolinách Slovenského raja, v jaskyni, v lužnom lese, v historických mestečkách... možností je vždy neúrekom. A jednou z nich je aj obyčajné motanie sa nádhernými lesmi či dokonca pralesmi a spoznávanie prírody v jej najprirodzenejšej forme. My sme sa počas veľkonočných sviatkov vybrali takto spoznávať pralesy vo Vihorlatských vrchoch.

JaroB

Takéto môžem :-) Ďakujem za inšpiráciu na letnú turistiku.

Martin knor

Celkom rad by som sa na Kyjov niekedy vratil. Uvidime.

Pises, ze zo Sninskeho kamena na Nezabec je to orientacne narocnejsie. Viem o tom svoje. Siel som to naopak, prsalo, bola strasna hmla a okolo Nezabca sa zotmelo. Ked som si zasvietil baterkou, tak sa predo mnou zjavila iba o cosi belsia stena. V topankach mi lockala voda, no kedze som znacku podchvilou stracal a nachadzal, v stupani na Sninsky kamen som zahol na sever a trielil som dolinou do Sniny, kde som tesne stihol osobak do Humenneho. Stade mi siel rychlik cez cele Slovensko do Bratislavy. Mal som nan kupene lehatko. Nadherne spomienky.

Daulagiri

V úvode je viacero preklepov v slovách Marečková a Pirnagov vrch (Marčeková a Pirangov).

Inak pekný výmysel takto obhádzať pralesy. Tá príroda je tam ozaj krásna a takto na jar ešte o to viac. Tieto končiny mám z domu ďaleko, ale viem že raz sa sem isto vypravím, tak ďakujem za inšpiráciu a pekné fotky.

MOVLAN

Turistické značenie na trase TZT-0912: Snisnký kameň - Nežabec - Strihovská Poľana -Vartaš bolo v roku 2021 obnovené. Turistike zdar.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov