Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Päť vihorlatských pralesov za dva dni

Diskusná téma K článku: Päť vihorlatských pralesov za dva dni

Na turistike mám najradšej jej rôznorodosť - jeden deň môže byť človek na štítoch v Tatrách, potom v dolinách Slovenského raja, v jaskyni, v lužnom lese, v historických mestečkách... možností je vždy neúrekom. A jednou z nich je aj obyčajné motanie sa nádhernými lesmi či dokonca pralesmi a spoznávanie prírody v jej najprirodzenejšej forme. My sme sa počas veľkonočných sviatkov vybrali takto spoznávať pralesy vo Vihorlatských vrchoch.

MOVLAN

Turistické značenie na trase TZT-0912: Snisnký kameň - Nežabec - Strihovská Poľana -Vartaš bolo v roku 2021 obnovené. Turistike zdar.

Daulagiri

V úvode je viacero preklepov v slovách Marečková a Pirnagov vrch (Marčeková a Pirangov).

Inak pekný výmysel takto obhádzať pralesy. Tá príroda je tam ozaj krásna a takto na jar ešte o to viac. Tieto končiny mám z domu ďaleko, ale viem že raz sa sem isto vypravím, tak ďakujem za inšpiráciu a pekné fotky.

Martin knor

Celkom rad by som sa na Kyjov niekedy vratil. Uvidime.

Pises, ze zo Sninskeho kamena na Nezabec je to orientacne narocnejsie. Viem o tom svoje. Siel som to naopak, prsalo, bola strasna hmla a okolo Nezabca sa zotmelo. Ked som si zasvietil baterkou, tak sa predo mnou zjavila iba o cosi belsia stena. V topankach mi lockala voda, no kedze som znacku podchvilou stracal a nachadzal, v stupani na Sninsky kamen som zahol na sever a trielil som dolinou do Sniny, kde som tesne stihol osobak do Humenneho. Stade mi siel rychlik cez cele Slovensko do Bratislavy. Mal som nan kupene lehatko. Nadherne spomienky.

JaroB

Takéto môžem :-) Ďakujem za inšpiráciu na letnú turistiku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma