Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nepál: Tri sedlá alebo za 6 dní 6 x cez 5000 m

Diskusná téma K článku: Nepál: Tri sedlá alebo za 6 dní 6 x cez 5000 m

Takmer každý, kto má rád turistiku, tam už bol. Dokonca tam bolo aj veľké množstvo takých, ktorí do hôr inak nechodia, len chcú mať zavesenú fotku doma, v práci, na sociálnej sieti, najlepšie všade. Tri sedlá v oblasti Solokhumbu predstavujú o niečo náročnejší, menej chodený, ale o to krajší variant v porovnaní s Gokyo alebo EBC trekom. Pri troche dobrej vôle a rozumnom časovaní nástupov sa dá väčšina úsekov absolvovať nerušene. Stále platí, že krásne kopce v NP Sagarmatha je možné vychutnať si v atmosfére, ktorá nie je skazená organizovanými stádami. Stačí si privstať.

Peter61

Ukrajinka Antonina Samojlovová vo štvrtok vystúpila na vrchol najvyššej hory sveta Mount Everest v Himalájach. Táto expedícia mala podľa jej slov potvrdiť "neporaziteľnosť ukrajinského ducha".

thehimalayantimes.com/…/only-…

Martin knor

V zavere raft a paraglajd - komercia jak vysita. :-D Ale cital som to jednym dychom. Aj fotky su nadherne. No, aspon mam o com snivat.

Daulagiri

Priznám sa že vždy ma akosi viac zaujímali juhoamerické Andy, ale fotky v tomto článku sú úžasné. Tvary tých masívov sú fantastické. Vidieť že ti vyšlo počasie, s výškou si problém nemal? Vďaka za inšpiráciu ! Možno raz sa dostanem aj sem...

Pinciotti

Trocha nekorektnosti v dnesnom svete neublizi.Aspon nie je clanok sterilny

Dano

Škoda, že vtipný popis špatí trochu posmievačný a sarkastický tón vo vyjadreniach oproti iným účastníkom. Trochu mi chýba určitá pokora, ktorú má väčšina ľudí, čo chodia do hôr.

J@

Vďaka za inšpiraciu.. V Nepale som bol uz mnohokrat a o tyzden opat, ale tento trek som este nedal..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma