Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Bobrovecká Vápenica.

Diskusná téma K fotke: Bobrovecká Vápenica.

Rekreačná oblasť - Bobrovecká Vápenica.Tu začína modro značený chodník, ktorým sa dostaneme na rázcestie pod Babkami,odkiaľ môžeme pokračovať ďalej na Sivý vrch buď cez Babky, alebo cez poľanu Červenec (Chata pod Náružím). V Bobroveckej Vápenici sa nachádza Bobrovecka kalvária, hotel Mních a parkovisko.

Gubo

No ani ja som tam este nebol, ale ako tak pozeram na tie nadherne zabery z tohto kraja, tak to budem musiet zmenit, do Bobroveckej Vapenice je aky naj pristup, z dialnice a cez Lipt. Mikulas?

Jnezky

škoda, že je vypnute hodnotenie, pekné foto, pekné miesto.

MatusM

Fuh, ta saturacia je uz na hrane, ale stale je to velmi prijemny pohlad.

Psyloo

Pekne dakujem vsetkym za pozitivne ohlasy;-)

Klf

krasna fotka - 1 s hviezdickou. tiez je to moja oblubena trasa hore na Cervenec, na Babky a pod Sivy vrch.

Rbr69

Suhlas s Luu, co si dostala k vianociam nove farbicky? :), krasne vyfarbene, 1
(...ja viem to Pani Priroda :)

Luu

Krasne to hra farbami a este navyse je to moja oblubena lokalita. Velmi, velmi vydarena fotka:)

Funttomas

psyloo: veľmi pekne ti to vyšlo a tiež je aj tam veľmi pekne. Autobus z LM na Vápenicu už pred rokmi zrušili. Škoda ho. Aspoň, že prístrešok zastávky ostal pre oddychujúcich. Najbližšie autobus chodí z Jalovca, kam vedie žltá značka okolo hotela Mních.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Ako na Marse Tak tento deň si pamätám. Podobné sklamanie z výhľadov som zažil na Veľkom Gríči. Napriek slnečnej predpovedi z výhľadov nezostalo skoro nič. 😉

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky