Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimný výstup na Tŕstie

Diskusná téma K článku: Zimný výstup na Tŕstie

Zorganizovať nejakú väčšiu akciu pre verejnosť je pomaly celoročná snaha s výsledkom veľmi neistým, a navyše, často neovplyvniteľným autorom projektu. Keď to všetko klapne, tak ako 15.02.2020 na XXIII. ročníku Zimných výstupov na vrcholy Malých Karpát – Tŕstie, je spokojnosť účastníkov tá najväčšia odmena autorovi a realizátorovi projektu.

Miroslav Svitek

Kto nedostal diplom, spravil som dotlač, alebo pošlem mailom. Stačí si napísať. Stratené doklady už došli k majiteľovi. Zabudnuté paličky doručím dnes majiteľovi.V nedeľu sme boli s Ivanou označiť Bázgovič tabuľkou a v pondelok mi prišiel mail od prvých plniteľov OTO 24 vrcholov MK BSK, že tam v sobotu nič nenašli. Nuž oznamujem, že ešte treba zaniesť označenia na Malý Javorník, Zámok, Klokočiny, Kozlisko, Zrkadlisko. Skúsim to počas dvoch najbližších sobôt. Alebo sa nájde nejaký ochotný pomocník a zvládneme to túto sobotu? Prvých troch ročníkov organizovaných mnou sa dokopy zúčastnilo 250 turistov, z toho sedem všetkých troch.Papierovanie po výstupe som včera dokončil. Diplomy na Ocú Cerová som poslal včera.Vďaka fotkám od turistov- cyklistov Trnava, som videl ako šli oni a spravili si veru peknú túru.Tak snáď aj o rok budeme všetci na Okrúhlej spokojní.

Martin knor

Toto je super akcia, ale skoda toho jarneho pocasia. Chcelo by to aspon par centimetrov snehu. Snad o rok bude.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov