Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimný prechod Šumiac – Andrejcová – Pohorelá

Diskusná téma K článku: Zimný prechod Šumiac – Andrejcová – Pohorelá

Neplánované akcie sú najlepšie, tak sa hovorí, nie? Kráľovu hoľu, ako jeden z najvýznamnejších vrcholov Slovenska, mám v hľadáčiku takmer každý rok. Zatiaľ som tam bol párkrát na bicykli, ale nikdy nie pešo. A keď mi priateľka po niekoľkýkrát zopakovala, že tam ešte nebola, bez nejakých väčších plánov či sledovania počasia sme sa len tak rozhodli, že pôjdeme hneď najbližší víkend, nech je hocijako. Nakoniec sa ukázalo a opäť raz potvrdilo, že neplánované akcie sú ozaj najlepšie.

Peter61

Martin, hej.
Digitál dáva možnosť okamžite si pozrieť výsledok a prípadne dať druhý etc. pokus. Prípadne upraviť kompozíciu ( orezať) doma za stolom.
Ak beriem do úvahy bežné dokumentárne foto, veľká jednofarebná plocha bez štruktúry ( obloha, sneh) je nevyužitá šanca pri kompozícii
deti.hiking.sk/…/s_detmi_k_so…

Daulagiri

Lokalita aj počasie skvelé, aj šťastie ste mali. Ale mám jednu výtku. Dosť ma iritovalo že na veľa fotkách zaberá obloha velikánsky priestor. Skús nabudúce viac skloniť objektív a dať do záberu viac hôr a krajiny, zvlášť keď je takáto "nudná" obloha. Viem že toto nieje fotoportál a ja tiež nie som profík, ale na niektorých fotkách to priam bije do očí.

Tomka

Pekne.
Niekedy proste turista musí mať aj šťastie:):)

Muraddin

Ano je to divne. Ked sme tam prisli tak sme boli radi ze sme konecne tam a potom sme sa uz ponahlali do Pohorelej. Ale na to ze skutocne nemame ziadnu fotku Andrejcovej sme prisli az doma. Skoda, snad nabuduce :)

Boro

Dominik, chýba mi fotka z Andrejcovej. Že by žiadna nebola je trochu divné.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov