Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná Matka Božia cez Medvediu hlavu

Diskusná téma K článku: Zimná Matka Božia cez Medvediu hlavu

K napísaniu článkov z túr sa dostávam pomerne neskoro a skrátiť tento čas sa mi dlhodobo nedarí. Z tohto dôvodu sa sem-tam stane, že som predbehnutý promptnejšie reagujúcim autorom. Takto to bolo aj pri Matke Božej, vyhliadkovej skale v Slovenskom raji. Práve som si dával dokopy podklady, keď tu bác – a Matka Božia je na titulke. Z článku však bolo rýchlo zrejmé, že autor sa veľkodušne nevenoval výhľadom, čo je čírou náhodou moja obľúbená disciplína. Nejaký čas som si to nechal prejsť hlavou a výsledkom je, že napriek identickej trase uzrel svetlo sveta ďalší popis výstupu na Matku Božiu, no zameraný skôr na geografiu, teda výhľady.

Daulagiri

Parádne fotky, toto miesto mám v pláne už dlhšie, raz sem určite zájdem, fakt pekná inšpirácia.

Martin knor

Fantasticke obrazky, ako vzdy. Najma tie jesenne su super.

Bol som na Medvedej hlave a Matke Bozej v juni 2019. Siel som trochu dlhsiu prechadzku z Cingova dolinou a potom hranicou NP na Medvediu hlavu. Ale z Matky Bozej som videl iba tie juzne polozene kopce (vid obrazok). Tatry som si nevsimol. Zrejme ich v tom pocasi nebolo vidno. Pacili sa mi trhliny v skalach na jednom z kopcov hrebena, kdesi medzi Holym kamenom a Dubnicou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma