Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tupá, Klin a Ostrva

Diskusná téma K článku: Tupá, Klin a Ostrva

Tatranské vrcholy z nadpisu nepatria medzi najznámejšie, snáď s výnimkou Ostrvy, aj to len vďaka blízkemu sedlu, ktorým prechádza Tatranská magistrála. No každý návštevník Štrbského Plesa o nich určite zavadil pohľadom, keďže sa nachádzajú na asi najznámejšej tatranskej panoráme. Sú to tie nižšie, menej výrazné, oblé vrchy na jej pravej strane. Poďme sa teda na ne pozrieť v druhej časti seriálu Tatry so sprievodcom.

Janabilesova

Krásne dielko, potešilo veľmi. My sme návštevu Tupej spojili s Končistou. Ale úplne prvý krát to bol prechod od Kačacej doliny cez vrch Zlomiskovej doliny ponad Ľadové pleso do Lúčneho sedla a odtiaľ cez Tupú na Popradské pleso...

Daulagiri

Krásny výlet ako vždy u teba. No tentoraz nemusím závidieť, lebo na Tupej som bol raz samostatne a tiež som mal takéto dokonalé jesenné počasie navyše aj s inverziou v kotline. A druhýkrát sme cez Tupú prechádzali keď sme šli na Končistú, tiež nádherný deň aj výstup. Vďaka za pripomenutie týchto krásnych končín.

Martin knor

Nadherne obrazky, ako vzdy. Na Tupej som bol iba raz, ale cielom bola Koncista a nie Klin. (Kladivo vtedy bolo este cele.) Pocasie sa nam vsak nevydarilo, bola hmla a nevideli sme vobec nic. Chvilu pred prichodom do Lucneho sedla padal dazd s ladovcom, no akosi mi vysmadlo. Tak som sa napil z velkej kaluze na luke lemovanej krupmi :-D .

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma