Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Osady Nesluše – okruh z Kysuckého Nového Mesta

Diskusná téma K článku: Osady Nesluše – okruh z Kysuckého Nového Mesta

V polovici marca začali platiť viaceré opatrenia a s nimi súvisiace obmedzenia kvôli šíreniu vírusu, ktoré okrem iného ovplyvnili aj mnohé turistické aktivity. Rozhodol som sa preventívne obmedziť cestovanie a využiť možnosti trás so začiatkom z rodného mesta, ako aj s návratom doň. Samozrejme, rodné mesto je aj mojím trvalým pobytom. Zároveň som chcel navštíviť niektoré miesta, na ktorých som dávnejšie nebol. Keďže kopce a vrchy mám na dosah, tak uskutočňujem prvý z mojich plánovaných turistických výjazdov.

Martin knor

Pekne vyhlady. Z tejto trasy som presiel iba ten kusocek po hrebeni.

Dušan Šrenkel

Ďakujem všetkým:) Vzhľadom k tejto situácii ma napadlo napísať nejaký článok. Hlavne sú to miesta celkom atraktívne a dúfam, že dokážu zaujať aj iných.
Boro, určitý príbeh tam bol, ten sa viackrát nájde aj počas bežnej turistiky.
Zdenči, netreba váhať :) Je pravdou, že lokalít, kde by sme sa chceli vybrať je neúrekom, len času býva pomenej. Plánujem aj ďalší článok z tohoto obdobia, spojený s pátraním po starých značkách :)

Zdenči

Musím sa niekedy už aj na túto stranu Kysúc vybrať. Doteraz som vždy bol iba na hranici po tú červenú hrebeňovú značku

Boro

Dušan, takže trasa s príbehom , však ? Krásna krajina, ešte krajšie fotky a nádherné spomienky. o všetko si mi priniesol. Vďaka.

Janabilesova

Ahoj Dusan, super, ze si sa odhodlal napisat clanok :-). Pekne fotky a vyhlady.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma