Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bergans Rondane 30 – pánsky batoh na jednodňovky

Diskusná téma K článku: Bergans Rondane 30 – pánsky batoh na jednodňovky

Vyšší ľudia majú pri menších batohoch často problém krátkeho chrbtového systému – keď batoh na ramenách sedí dobre, bedrový pás ide často cez pupok, čo nie je práve pohodlné, mení to ťažisko a nevhodne zaťažuje chrbticu. Batoh Rondane 30 má preto predĺžený a výškovo nastaviteľný chrbtový systém. Okrem toho má na turistický batoh nadštandardnú výbavu a je pomerne ľahký. Testovali sme ho počas množstva jarných potuliek lesmi Malých Karpát, keď by sme inak boli boli na jarných skialpoch, no sezóna koronavírusu to veľmi neumožňovala.

Peter61

Kvôli chýbajúcej píšťalke by som nebol smutný.
Keď sme uchometricky porovnávali výkony píšťaliek na Deutroch a tuším na TS s tými oranžovými čudami , čo máme na krku, ruksakové prehrávali.
Okrem toho : ak sa vzdialim od ruksaku, ostáva mi iba pískanie SOS signálu na prstoch.
Mali sme raz učenú dišputu na túto tému pri zostupe z MB. Fyzik PTR navrhol, že to pomeria appkou na námestí v Šamoríne. Žiaľ, nepodarilo sa nám dopracovať sa k dostatočnému poklesu haliny krvi v alkoholo, takže z toho nič nebolo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma