Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prales ako z fantasy filmu chráni len ústna dohoda

Jozo.p

Lubo, nenapísal som ani slovo o nesprávnosti ochrany týchto lesov. Ak áno, tak ma cituj a potom ma obviňuj z hejtovania. Nenapísal som ani slovo nepravdy, všetko sú ľahko overiteľné fakty.

Zato ja si dovolím polemizovať s faktom že PSL môže prebiť zákon o ochrane prírody...

Iwanna

Ad2 JozoP 06:43 - po 2 trefnych vetach si sklzol k negativizmu a frflaniu tymto: "Zas budem lovná zver, vytisnem pilčíka a traktoristu z piedestálu najväčšieho škodcu lesov v galaxii." Pritom sme to my tzv. hikeri, kto musime konstruktivnym, pozitivnym a aktivnym pristupom pomoct k rieseniu kt. nacrtol Lubo.

Lubo

Jozo, nepaprc sa. Z tvojho postu jasne vyplyva, ze pripadne vyhlasenie rezervacie beries negativne. Ja som zas nikde nepisal o PSL ale o programe starostilovosti o rezervaciu. Tak ako mohla NP Muranska planina povolit v navstevnom poriadku rezim pohybu mimo TZT, tak by sa mohlo aj tu povolit v inom dokumente, kedze uzemie nie je v NP.

P.S. Kde bolo tam bolo, bol raz jeden prales Velky Bok. Nebol v rezervacii a bol vytazeny prakticky za par mesiacov od zverejnenia jeho vymapovania. To iste sa moze stat tomuto a jedine co nam ostane su fotky v tomto clanku.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov