Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prechod Štiavnických vrchov (Žiar nad Hronom – Tlmače)

Daulagiri

Pavel priznám sa že Vartovka a Kamenná žaba mi nič nehovoria. V juhozápadnej časti som bol len raz. Minulý rok som šiel trasu Rudno n. Hronom - Chlm - Ťatiar - Priesil - Tekovská Breznica. Láka ma ešte ten Krivín do budúcna.
V Štiavnických som často a postupne si dopĺňam nové a nové časti.

Pavel Forgáč

martin knor - hej viem o tom :D trasu som nevyklikával ručne, ale pridal som ju z hikeplanera lebo som nemal čas vyklikávať, keď som sem článok nahrával. Hikeplaner mi to furt hádzal popri zlatom jeleňovi neviem prečo a na modrú trasu cez obec som to vedel napasovať iba, keď som nastavil preferenciu modrej značky potom mi to však zase robilo šarapatu so značkami nad Žiarom nad Hronom. Nevedel som čo s tým a hlavne som nemal čas sa tomu viac venovať, tak som to už nahral, tak ako to dalo. Ale v texte som popísal to ako som išiel, aj keď viem niekoho to možno mohlo zmiasť. Nabudúce si radšej nato vyčlením viac času a vyklikám to ručne :D.

daulagiri - bol som na tom podobne ako ty, a tak mi prišiel takýto súvislý prechod celkom vhod. Štiavnické vrchy majú veľa krás, tieto miesta sú však aj veľmi dobre ukryté a preto sa tu až tak moc ľudí nepance teda okrem Sitna a blízkeho okolia Banskej Štiavnice. Bol si už niekedy aj v tejto mojej juhozápadnej časti pozrieť vrch Vartovka alebo napr. kamennú žabu?

Daulagiri

Moje domáce končiny, ktorými sa v poslednom čase túlam hlavne na bicykli. Mám navštívené už takmer všetky časti tohoto rozľahlého pohoria, ale takýto súvislý prechod som ešte nedal.

Podľa mňa sú jedným z najkrajších pohorí: sú tam lesy, lúky, skaly, bane, tajchy, cesty na bicykel, historické mestá, samoty... proste nič nechýba.

Zivan

Baranček, to monštrum na štvrtej fotke je bývalý amfiteáter mládeže pod Krivínom ešte z čias hlbokej totality.

Baranček

Mám to tiež prejdené a veľmi sa mi to páčilo,kraj,príroda a skoro nikde som nestretol žiadneho človiečika

Boro

Všade je pekne. Dobrá túlačka.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma