Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Muteň – Múrik – Stráň – Slovenská skala – Jelšava

Diskusná téma K článku: Muteň – Múrik – Stráň – Slovenská skala – Jelšava

Revúcka vrchovina na juhu susedí so Slovenským krasom. Toto pohorie mám tiež rada. Je rozľahlé a odľahlé a stretnúť v ňom turistov je zriedkavé (Zádielskú dolinu a Krásnu Hôrku nerátam). Pri našom pobyte v penzióne Flipper, sme si jeden deň vyhradili pre toto pohorie. Lákadlom boli nielen lesostepné kvitnúce stráne, ale hlavne hrad, o ktorom ani mnohí domáci netušia.

Tomka

Svatopluk, Martin, JaroB
Gemer je naozaj veľmi zaujímavý kraj. Ťažko ho porovnávať s iným krajom. Jedna letmá návšteva Vám toho však veľa nepovie. Treba tam byť viac dní a trochu si to prešľapať.
A návšteva neznámych kopčekov mi často priniesla väčšie uspokojenie ako vychytené známe destinácie.

JaroB

Pozeral som na tieto kopčeky nespočetne krát a často som si hovoril, že by možno stálo za to ísť na ne. Vďaka článku určite na ne pôjdem v dohľadnej dobe. Ďakujem.

Martin knor

Pred 3 rokmi som sa tam motal, siel som z Drzkoviec do Jelsavy. Z tychto kopcov som vysiel iba na Stran, a aj to odzadu. Muten a Murik som podisiel a ani na Slovensku skalu som nesiel. Ale raz sa mozno na tie strane vyberiem.

Svatopluk Štěpánek

Inšpiratívne. Gemer a Malohont mám rád, v R. Sobote som 9 mesiacov vojančil. Správkyňa jelšavského kaštiela je hrdinka. Krásny šalát trváci.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma