Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Posledná návšteva

Diskusná téma K článku: Posledná návšteva

Bolo to niekedy medzi rokmi 2006 až 2009, keď sme sa napriek horúčavám, ktoré vtedy vládli, vybrali vandrovať do Veľkej Fatry. Mysleli sme, že na horách bude chladnejšie, ale bohužiaľ sme sa mýlili. Horúčava panovala aj tu, a tak po dvoch či troch dňoch sebazapierania, vysušení a spálení a s hlavami ako kokosy, sme sa rozhodli, že stačilo a že sa nemáme za čo hanbiť, ak zdrhneme z hrebeňa.

Martin knor

Fajn citanie. Ale na zivot pred tolkymi rokmi sa neda pozerat nasimi ocami. Bola jednoducho ina doba.

Mam to stastie, ze v takom "dome so spomienkami" byvam. Kupili sme ho od pana, ktory ho staval a par rokov, kym este zil, sme ho navstevovali a rozpravali sa s nim.

Pafi

Dobre, Ty, človeče, dobrý zážitok, krásne čítanie.

Daulagiri

Hmm, ono ani nieje dôležité kde sa to miesto presne nachádza, ale hlavne ten celkový príbeh. Zaujímavé ako vždy...

Mirino

A ja si myslím, že je načase, aby si Boro nechal patentovať svoju vlastnú verziu kešingu tzv. Borokešing. Cielom účastníkov by bolo hľadať a nachádzať lokality z Borových príbehov. Potom by to zdokladovali - na Hikingu - svojimi fotkami z daných miest. Pikantné by boli napríklad selfíčka s Inou a víťazom by sa stal objaviteľ mimodimenzného zrubu s elixírom mladosti zdravia a úspešnosti.

Ade.e

Pekny pribeh. Milujem lazy, samoty a este viac tie opustene. Ked sa da, tak v nich prespavam, ako napr. na Gemeri v jednom opustenom hospodarstve. VTedy nas to tak isto velmi potesilo.
Rovnako som nad byvaalymi uzivatelmi rozmyslal, ako to tu stavali, preco tu stavali, ako sa im zilo, ako tazko sa museli narobit, zili niekolko generacii a nakoniec to skonci ako hrba kamenov.
Rovnako nas prepadol sentiment, ze uz je to davno prec, ze na(ne)stastie uz viac takto to nebude.
Minule leto som zacinal turu v Jelenci, zasiel na Rybo a Valentovu a pokracoval cez Prasnicke sedlo na Kriznu, no velmi sa mi pacili tie osady a vyssie aj samoty. A ako ich milovnika, tak aj mna vcelku zaujima, kde presne tieto samoty asi su...

PaliT

Parádny príbeh, ako vždy.
Teraz mi len vŕta hlavou, kde presne to bolo.

Svatopluk Štěpánek

Ako zvyčajne, pekné dobré čítanie. Niečo podobné som zažil pred 15 - 20 rokmi na laze Lavkovo nad Tisovcom a laze Herman nad Dobročou.
Dobre sa počúva rozprávanie o živote týchto ľudí. A my si musíme vážiť, ako dobre a pohodlne sa máme.

Pencurák

Stará dobrá klasika od Bora...Aj ja mám rád takéto náhodné stretnutia v horách. Radosť čítať Boro :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma