Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Začali sme s obnovou salaša Obrubovanec

PaliT

Skvelé! Poslal som mail, týmto to bude vyriešené. :)

Adelmos

ahoj Pali super správa :-) mám malú dodávku (kangoo) tak môžem doviezť šindle na Tlstý javor (jasné že za to nič nechcem). Som z BB tak nie je problém; ak to nedoveziem naraz tak na dva razy. To je vo firme Bask v Podlaviciach? Kedy by to malo byť - niekedy 19/20 augusta? čaves Braňo

PaliT

Ahoj priatelia, 21.-23.8. máme v pláne dokončiť na Obrubovanci všetko podstatné (ak teda nebudú podľa predpovede z neba "traktory padať").

Plán je odstrániť provizórnu plachtu a položiť zvyšné šindle. Šindle sú už vyrobené a zaplatené.

Donesieme aj hever a vymeníme základové brvno na severnej strane, ktoré už čiastočne podľahlo zubu času, na salaši sa teda bude aj tesať.

Dokončíme latrínu (chýbajú dvere) a chceme aj urobiť v kolibe ďalšie prične na spanie.

Veľká prosba: potrebujeme z B.Bystrice doviezť do sedla Tlstý Javor 35 balíkov šindľov (zbalené sú po 1m2, t.j. 30 kusov cca. 50x8x2cm), ak by ste disponovali nejakou dodávkou, ktorá by nám to za cenu nafty doviezla, bol by som veľmi povďačný.

Pencurák

Pavol Chodec: Žiaľ ani to nevyjde...Vtedy vediem 6 dňový zájazd nášho KST Volovec do Veľkej Fatry. Ale raz to určite príde...

Prirodninka

Super fotky, páni! Článok samozrejme tiež, Pali a spol. ďakujeme za všetko. Som veľmi rada, že som mohla priložiť ruku k dielu. Skvelá akcia!

Slaavka

V neděli 5.5. jsem hledala nocleh a stav salaše mě odradil, jen jsem si nabrala vodu a spala o kus dál na hřebeni. Tak tedy - zdar vaší práci, ať salaš zase slouží!!

Pencurák

Dobrá robota,vďaka Vám všetkým za Vašu ochotu a snahu! Snáď to aj mne raz termínovo vyjde,aby som prispel svojou robotou na obnovu niektorej útulne.

TomXX

Super akcia, bolo mi cťou sa zúčastniť a podporiť dobrú vec. Fakt škoda tých šindlov, mohli to byť do dažďa hotové.

Boro

Paráda, dobrá parta dokáže všetko.

Bikemartin

kalap dolu! Asi za koľko rokov chytne ten nový šindeľ patinu?

Svatopluk Štěpánek

Ako to čítam, o to viac ma mrzí, že som sa nemohol aspoň na chvíľu staviť.
Aź bude celá strecha hotová, bude to impozantné dielo !!!

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma