Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dedošova dolina

Diskusná téma K fotke: Dedošova dolina

Zákutie s Gaderským potokom na začiatku Dedošovej doliny, kam sme zamierili s deťmi na bicykloch po návšteve Čertovej brány. Bohužiaľ, ani po Škap sme neprišli - zastavili nás ťažné mechanizmy - prebiehala tu ťažba. A tak sme to radšej otočili. Naspäť Gaderskou dolinou to bol príjemný zjazd. Tento rok sme tu zaregistrovali elektrobicykle.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Ahoj Jana, šiel som na začiatku júna pešo celú Gaderskú až na Kráľovu studňu. Bolo to úplne v pohode zjazdné aj na bajku. Pod Škapom boli vyťažené stráne udierajúce do očí, ale cesta bez problémov. Jedného cyklistu som stretol pri odbočke do Vrátnej doliny. Tak ak sa tam počas leta neudialo niečo nepredvídateľné tak by zo zjazdnosťou nemal byť problém.

Janabilesova

Nemá niekto aktuálne informácie o zjazdnosti Dedošovej doliny na bicykli dolu dolinou na žltej značke po zídení žltou z Kráľovej skaly? Minulý rok nás tu zastavila ťažba. Ďakujem vopred.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok