Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: České středohoří – okolím Litoměřic

Diskusná téma K článku: České středohoří – okolím Litoměřic

Náš T. O. Bjatek sa v roku 2020 dožíva 20. výročia svojej existencie. Na tento, pre nás tak významný rok, sme si pripravili viacero zájazdov – švajčiarske štvortisícovky, jednodňovky na Madeire, rakúske pohodové dvojtisícovky a České středohoří. Prišla však pandémia a plány nielen na zahraničie, ale aj domáce akcie padali jeden za druhým.

Martin knor

Toto je nadherna oblast. Pred casom som ju trochu obehal. Kusok vedla tej znacky, ktorou ste schadzali z Milesovky, som dokonca stanoval. Ale z Oparna som siel na Lovos a stade do Lovosic. Druhy den ste si mohli kusok zajst na Cap. Je to zaujimavy skalny utvar. Celkovo ta trasa je trasou Jary Cimermana. V Zaksine (kusok juznejsie) ma fascinovali naaranzovane koncove kolaje byvalej zeleznice z Drazdan :-). A tie cimermanovske texty k tomu ... Z tretieho dna som bol iba na Strekove, potom som siel hrebenom po cervenej. V Ploskoviciach som bol s detmi, ked sme spoznavali severne Cechy. Cez Terezin som slapal do Roudnice nad Labem ... Proste, nadherna oblast. V tych pieskovcovych skalach sa oplati zist zo znacky a pomotat sa medzi nimi.

Svatopluk Štěpánek

Dobré pohodové výlety, na takovéto bysom mohol prehovoriť aj manželku - ona žial na Rudohorie a Poľanu akosi neslyší.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma