Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Stretnutie

Diskusná téma K fotke: Stretnutie

Toto je tiež jeden zo záberov na ktorý som sa nestihol pripraviť. Bol som na biku v Ľubochnianskej doline, zrazu vyšla srna na cestu a išla proti mne. Aj som mal strach či nie je besná keď sa nebojí. Vytiahol som foťák a cvak, a bola tam aj so stlpom medzi ušami. Asi bola zamilovaná lebo to ju prebralo a už jej nebolo. GPS už neviem určiť.

Majo105

to je nejaká mega srnka sa mi zdá :D Približné GPS koordináty by sa dali stanoviť na oblasť Černobylu..... PS: Je to laň, niekedy nazývaná jelenica, srnky sú menšie a majú iný výraz v tvári :)

Noe

ale,ved tu poznam! To je zena jagermeistra!

Misko79

Paradna momentka, to sa mi este nepodarilo, akurat s medvedicou a s mladymi (tiez na biku v Malej Fatre), ale to som fotak nemal, a bol som rad ze som zostal cely, ale inak aka jelenica - Slovaci - predsa laň. :)

Piggy

stretnutie 3-ho druhu super to nieje často taketo rande

Janci

dík:-D. dodo malá chybička sa vloudila

David Š.

Pěkné. 1 za pohotovost a rychlost. Kdysi jsem při vynášce na Chatu p. Bor. štandoval na Červenom grůni a vyšla ke mně na 3 až 4 m laň i s mladým. Celých 15 minut jsem se bál pohnout. Možná jí voněly ty basy borovičky :-).

Blahola

To isté! Ako som začal dvíhať kodak hore odpálila to do krovia.

Dodo

Pocuj je to celkom dobra fotka, len skoda ze je to jelenica inac v pohode.

Axel

Mam podobny zazitok, akurat ze ta moja jelenica po chvili vzajomneho ocumovania zmizla akonahle som siahol po fotaku...

Janci

Nóó, možná ,že aj ona si to myslala a chcela sa presvedčiť

Blahola

Má ten zamilovaný pohľad! Pravdepodobne budeš fešák. :)

MatusM

Wow, tak z takejto blizkosti som ich videl iba za ohradkou.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky