Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Slovenskom 1: P. Inovec, Vtáčnik, Žiar, Lúčanská Fatra

Diskusná téma K článku: Slovenskom 1: P. Inovec, Vtáčnik, Žiar, Lúčanská Fatra

Situácia v tomto roku bola a aj je dosť neistá, a preto som radšej zrušil svoje pôvodné turistické plány na leto. Len tak kvasiť doma sa mi však nechcelo. Snažil som sa teda vymyslieť nejaký záložný plán. Pozeral som sa na mapu, ktorú mám zavesenú v izbe a sú na nej vyznačené všetky moje viacdňové pochody. Aj keď je čiar na mape celkom dosť, stále tam vidím prázdne miesta.

PatrikSlanina

Super príbeh. Teším sa, že mám pred sebou ešte šesť častí. :)
Vyzerá to byť ideálna dovolenka.

Martin knor

Tentokrat sa mi velmi pacia aj obrazky, ale ta trasa a tempo, to je brutalne. V minulosti som tiez chodil dlhsie viacdenne trasy, ale z casu na cas som sa len tak vyvalil do travy a "chytal lelky". Treba totiz mysliet na to, ze ide o zalubu a nie o povinnost, preto sa clovek nesmie ustvat. Som zvedavy na pokracovanie, ci si z nasadeneho tempa zlavil :-).

Pavel Forgáč

ade.e - hej to máš pravdu slanské sa tiahnu smer S - J a Čierna hora smer SZ - JV. Skôr som to však myslel v súvislosti s mojím postupom, kde by boli trasy súbežné. Keď som išiel cez časť Čiernej hory, tak som postupoval smerom S - J. Bude to potom vidieť, keď sa dostanem do tej časti. Ale mal som to inak sformulovať, takto to vyznie blbo.

samkoh - jasné že teba by som spoznal. Inak až teraz som zistil, že pod týmto menom sa skrývaš vlastne ty :D. Turistu, ktorého som tam stretol bol starší asi 40+. Ďakujem za vysvetlenie toho sedla Hadviga. Ten Veľký Grič ostane asi záhadou. Asi sa tam budem musieť niekedy vybrať na celý deň a hľadať trasu tej červenej. Lebo fakt neviem kadiaľ správne ide.

Erina - tak to sme susedia :D

Erina

Fíha, riadny výlet, klobúk dole, 1000 km... Poznám z toho akurát deň 1., keďže bývam v N.B. ;-) Teším sa na pokračovanie.

Samkoh

Keď som čítal o stretnutí pod Vraňou skalou, tak som rozmýšľal, či si nemohol stretnúť mňa, ale potom som si pozrel dátum túry, spomenul si, kedy som tam bol ja a doplo mi, že tam sme sa stretnúť nemohli(ja som pod Vraňou skalou bol 20.7. okolo 11.-tej doobeda) a okrem toho by si ma snáď spoznal zo školy:) .
Vrícke sedlo je riadny strmák na obe strany a smer Závozy mi až takou turistickou diaľnicou nepripadal byť. Hadviga sa často spomína kvôli tomu, že ak pri Žiaroch je ešte prílišskoro na nocľah a nestíhaš dojsť do Fačovského s., resp. v opačnom smere Fačkovské sedlo už máš dávno za sebou a za Vyšehrad nestíhaš dojsť, tak okolie Hadvigy je ideálne miesto na nocľah.
Správny smer zostupu z Veľkého Griča smer handlová by som si aj ja rád nechal vysvetliť.

Lubo

Veru riadne etapy si si daval.
Skvele fotky.

Ade.e

oprava: CH je na severozapad smerujuce pohorie. A slanske su zo severu na juh.

Ade.e

Slanske vrchy a Cierna Hora velmi nejdu subezne, i ked su susedne. Cierna hora je severozapadne pohorie a aj to len v strednej casti Slanskych. Ale Slanske su taky nezmar, ze sa s nicim nedaju spojit.

Baranček

Výborná reportáž,pekné fotografie,ten nočný pohľad na Žilinu je úchvatný

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma